Annas Nikolas Smitas meita mantos miljonus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: foxnews

Mīklainā nāvē no narkotiku pārdozēšanas mirušās modeles Annas Nikolas Smitas pusotru gadu vecā meita Danielinna atzīta par viņas mantinieci.

Pusotru gadu vecā bārene Danielinna Houpa Māršala Sterna mantojusi Annas Nikolas Smitas vīra — Teksasas naftas magnāta Džeja Hovarda Māršala — miljonus. Kā zināms, Nikola Smita ilgus gadus tiesājās ar Māršala vecāko dēlu Pīrsu, līdz viņš pēkšņi 67 gadu vecumā mira 2006. gada jūnijā.

Losandželosas Augstākā tiesa šonedēļ nolēma, ka pusotru gadu vecā Danielinna Houpa Māršala Sterna ir vienīgā vairākus miljonus vērto īpašumu mantiniece. Tāpat tiesa nolēma, ka līdz meitenītes pilngadībai par īpašumiem rūpēsies nelaiķes Smitas bijušais partneris Hovarts Sterns un meitenītes tēvs Larijs Berkheds.

Anna Nikola Smita un Džejs Hovards Māršals salaulājās 1994. gadā, kad naftas magnātam bija 89, bet modelei 26 gadi. Māršals mira nepilnu gadu pēc kāzām. Ilgstošos tiesas procesos Smita izcīnīja sev 474 miljonus ASV dolāru. Vēlākā tiesas procesā Māršala ģimene «attiesāja» šo summu, samazinot to līdz 89 miljoniem. Vēl pēc kāda laika tiesa izlēma, ka Nikolai Smitai vispār nepienākas nekāds mantojums. Aizpagājušā gada maijā ASV Augstākā tiesa atļāva modelei cīnīties par savu mantojuma daļu Kalifornijas štata tiesā, lai gan Teksasas tiesā jau tika atzīts — vienīgais naftas magnāta mantinieks ir viņa jaunākais dēls Māršals.

Anna Nikola Smita mira pagājušā gada 8. februārī kādā Floridas viesnīcā. Par viņas nāves iemeslu tika atzīta nejauša narkotiku pārdozēšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu