«Dejo ar zvaigzni» svētdien viesosies Anete Sončika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 2» dalībnieki šonedēļ apgūst pasadobles un fokstrota soļus, lai svētdienas vakarā skatītājus pārsteigtu ar īpašiem priekšnesumiem par godu Sieviešu dienai.

Īpašā viešņa

Šajā svētdienā studijas īpašā viešņa būs Anete Sončika, kas nedēļas laikā mēģinās iejusties mūzikla «Čikāga» galvenās varones Roxy lomā. Stilisti jau pirmdien ķērās klāt darbam ar Aneti, lai līdz svētdienas pārraidei būtu izvēlēti labākie tērpi.

Sončika piekritusi piedalīties šovā pēc ilgām pārdomām, jo uztraukusies vai nedēļas laikā izdosies apgūt deju augstā līmenī. Viena no Sončikas prasībām bija deja ar puišiem — viņa gribēja izpildīt solistes lomu ar puišu deju kolektīvu. Šim nolūkam tika izveidota īpaša neatkarīgu dejotāju grupa, kas gatavos deju priekšnesumu tieši svētdienas tiešraidei. Lai saprastu, kā viss notiks, Anete ar draugiem 2. martā ieradās uz šova tiešraidi un klātienē vēroja notiekošo. Par latviešu Parisu Hiltoni dēvētā Anete pašlaik neatlaidīgi strādā deju studijā, jo grib visu izdarīt iespējami labāk.

Kā gatavojas šova dalībnieki?

Agris Blaubuks un Laura Kosīte tā aizrāvušies ar dažādu dejas elementu apguvi, ka horeogrāfijas veidošanā izvēlas gan baleta, gan džezbaleta soļus. Laura šonedēļ ir apaukstējusies, bet Agris nav atguvies no kakla muskuļu traumas. Cerams, ka tas netraucēs svētdienas tiešraidē veiksmīgi izpildīt iecerētos pārsteigumus, un viens no tiem — Agris iejutīsies gladiatora tēlā.

Dagmāra Legante un Oļegs Kuzņecovs izvēlējušies elegantu un patiesi skaistu mūziku savam priekšnesumam. Kā atzīst pāris, dziesma atklās to, kas pašlaik noris starp Leganti un Kuzņecovu. Tā kā Oļega trumpis ir standartdejas, tad šoreiz viņš īpašu uzmanību pievērš dejas tehnikai un liek Dagmārai perfekti izstrādāt katru soli.

Uldis Marhilēvičs un Ņina Bezzubova ir īpašs pāris, kas izceļas ar to, ka mēģinājumu procesā nedod sev nekādas atlaides. Marhils nāk klajā ar savām idejām, un horeogrāfam vien jāpiemeklē soļi, kas ieceri atklātu. Gatavojoties svētdienas tiešraidei, Ņina lūdza Valērija un Agitas Mironovu palīdzību, jo viņas spēcīgā puse ir latīņdejas, bet pārim jāuzstājas ar standartdeju.

Ingrīda Circene un Kristaps Cīrulis paliek uzticīgi savam stilam — svētdien tiks izpildīta klasiska sarīkojuma deja.

Ints Teterovskis un Ieva Kemlere mēģinājumiem var nodoties vien vēlās vakara stundās un naktīs, jo Teterovskis gatavojas «Lielās Mūzikas gada balvas» pasākumam. Ints ar katru dienu aizvien vairāk pārsteidz šova veidotājus, jo viņš iedziļinās ikvienā dejas detaļā un spēj daudz paveikt, lai gan māc nogurums. Valērijs Mironovs pat smej, ja Ints bērnībā būtu nodevies dejām, ne mūzikai, tad tagad viņš būtu pasaules čempionu rindās.

Aisha un Māris Pūce šoreiz deju studijā ienesīs nedaudz klasiskāku muzikālo pavadījumu, bet pāra enerģija no tā nekur nezudīs.

Raivis Vidzis un Viola Abrāmova ir šova noslēpumainākais pāris, jo visu mēģinājumu laiku pavada citā deju zālē. Tagad vien zināms, ka svētdien redzēsim krāšņu deju ar dažādiem atribūtiem.

Linda Leen un Roberts Nemirovs svētdienas tiešraidei gatavo pasadobli, bet tā nebūs par vēršu cīņām, bet gan atainos vīrieša un sievietes attiecības — mīlu, dusmas, maigumu, strīdus un kompromisus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu