Kulakovs meklē īsto sievieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Mūziķis Juris Kulakovs mākslinieka Miervalža Poļa rīkotajā masku ballē ļāvās bohēmiskai brīvībai. Mūziķis visu vakaru bija redzams ar glāzi rokās vai arī piekļaujamies kādai daiļavai, dažbrīd mūziķis centās abas šīs nodarbes apvienot. «VZ» novēroja, ka viņa un nu jau šķirtās sievas Ievas attiecības nebūt nav tik atsalušas, jo abi daļu vakara pavadīja kopā.

Komponists un mūziķis Juris Kulakovs un mākslas zinātniece Ieva Kalniņa apprecējās 2006. gada 27. decembrī. Kādu laiku pēc kāzām Ieva un Juris itin bieži devās uz valstiski svarīgām pieņemšanām un dažādiem kultūras pasākumiem. Taču pērnā gada rudenī abi kopīgus pasākumus neapmeklēja, un aizvien biežāk sabiedrībā sāka runāt par šķiršanos. Šī gada 10. janvārī viņu kopdzīve oficiāli tika šķirta, un Kulakovi it kā katrs aizgāja savu ceļu.

Kaut arī sareibušais mūziķis savas simpātijas mēģināja izrādīt gandrīz katrai klātesošajai dāmai, galu galā tieši Ieva bija tā, kas Juri beigās savaldīja. Iespējams, šķirtā sieva negribēja, ka bijušais vīrs sevi parāda sliktā gaismā, bet varbūt Kulakovi viens pret otru atkal sajutuši zaudēto mīlestību. Kā nekā tuvojas pavasaris.

«Ieva ir lielisks cilvēks, savā ziņā es viņu joprojām mīlu,» taujāts par to, kā tad ir patiesībā, «VZ» atklāja Kulakovs. Vaicāts, vai viņi atkal ir kopā, mūziķis skaidru atbildi nesniedza, vien norādīja, ka ir patīkami atrasties Ievas sabiedrībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu