Dženeta Džeksone izdod savu desmito albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klajā nācis amerikāņu dziedātājas Dženetas Džeksones desmitais studijas albums «Discipline», kas sevī apvieno hipnotiskus deju klubu grāvējus un intīmas ritmblūza balādes.

Albuma ierakstā tika iesaistīti tādi pazīstami producenti Rodnijs Džerkins, Dženetas dzīvesbiedrs Džermēns Duprī, Ne-Yo, Stargate, Trikijs Stjuarts un The-Dream. Dziesmā «So Much Betta» dzirdami fragmenti no Francijas house mūzikas dueta «Daft Punk» dziesmas «Daftendirekt».

«Disciplīna ir ideja, kas vieno visas dziesmas šajā albumā. Disciplīna vienmēr bijusi viena no mana rakstura pamatīpašībām un manas karjeras stūrakmeņiem, bet tikai šajā ierakstā es pirmoreiz sapratu tās patieso nozīmi – disciplīna nenozīmē būt perfekcionistam, kāda es biju, izdodot savu pirmo veiksmīgo albumu «Control». Disciplīna bijusi tā, kas man ļāvusi nesabrukt pēc attiecību izjukšanas un noturējusi mani uz ceļa, tā bijusi mana pašaizsardzība.» skaidro Dženeta. «Jaunajā albumā es vēlējos izpētīt dažādus muzikālos scenārijus – eksotiskus, erotiskus, bet visus – vienlīdz dziļi emocionālus.»

Kritiķi jauno albumu uzņēmuši dalītām jūtām, kā pozitīvu faktu minot to, ka Dženeta atgriezusies pie sava 80.gadu jutekliskā skanējuma, bet kritizējot dažviet pārlieki digitalizēto aranžējumu un viņas vecumam neatbilstošo tīņu sarunvalodas izmantošanu dziesmu tekstos.

Albuma pirmais singls «Feedback» Amerikā neguva cerētos panākumus, tāpēc tikko klajā laists otrais singls «Rock With U», kura nosaukums simboliski saskan ar Maikla Džeksona agrīno hitu.

Albums «Discipline» ir pirmais ieraksts, kas tapis, dziedātājai atgriežoties izdevniecībā «Universal», kas izdeva viņas debijas albumu pirms vairāk kā 25 gadiem. Tas ir arī pirmais ieraksts, kurā Dženeta nesadarbojas ar saviem ilggadējiem producentiem Džimiju Džemu un Teriju Luisu un kurā nav iekļautas viņas pašas sarakstītas kompozīcijas.

«Universal» paspārnē esošās kompānijas «Island Def Jam» boss Antonio «L.A.» Reid izteicis prognozi, ka līdzās Meraijas Kerijas jaunajam albumam «E=MC²» Dženetas jaunākais studijas veikums «Discipline» būs šī gada galvenie sieviešu kārtas izpildītāju izdotie albumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu