Kāpēc vīriešiem patīk zēniski skuķi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Tieva, trausla zēniska tipa sieviete vīriešiem nešķiet bīstami atšķirīga no būtnēm, kuru ārējais veidols un apaļumi apliecina, ka viņas ir citādas nekā viņi paši.

Tievo un trauslo augumu zēniskās formas neko daudz neatšķiras no vīriešu ķermeņu formām. Izņemot, protams, to, kas atrodas starp kājām.

Ar tādu draudzenīti vīrietis kopā jūtas kā puika un draudzeni arī uztver kā savējo — puiku. Šādu sieviešu ķermeņu uzbūve liecina nevis par to, ka viņas cītīgi ievēro diētu un kārtīgi apmeklē trenažieru zāli, bet gan to, ka viņu organisms vairāk nekā apaļīgo sieviešu ķermenis izstrādā vīrišķo hormonu tostesteronu. Tā ir iedzimta vai gēnu noteikta īpašība.

Tas savukārt nozīmē, ka tievās ātrāk seksuāli uzbudinās un seksa laikā vēlas straujākas kustības, kuras itin veikli izpilda arī pašas. Viņas ir gatavas kustēties daudz un var lēkāt vai visu nakti.

Bet nevajadzētu pārsteigties, izvēloties par mīļāko trauslu būtni. Var gadīties, ka meitene sirgst ar bulīmiju vai anoreksiju. Tad straujās tīģerienes vietā jūsu gultā atradīsies radījums, kam ne tikai tostesteronu, bet arī sievišķo hormonu līmenis ir ļoti zems. Viņai ne tikai nebūs spēka ņipri mīlēties, bet arī nekādas vēlēšanās to darīt — tā paša zemā hormonu līmeņa dēļ.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu