Paciest vai šķirties?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Kāzu naktī [s:18202]

Šodien — šīs situācijas komentārs.

Situāciju komentē Edgars Eglītis, Kurzemes Radio ziņu redaktors un producents

Kurš stāvēs pie ratiem?

Tipisks veču piegājiens! Es kniebšos pa labi un pa kreisi, bet tu vari pievienoties vai pastāvēt pie ratiem. Ko Ritvars teiktu, ja Anda paziņotu, ka arī viņa labprāt tiktos ar vēl pāris vīriešiem, un uzaicinātu Ritvaru pievienoties?! Visticamāk, ka vecis to nesaprastu. Vīriešiem šajā virzienā smadzenes nav īpaši attīstītas...

Ilgs atturības laiks

Iespējams, Ritvaram vajag sievieti-mammu vai sievieti-lietu, kura viņu apčubina un nerunā pretī, par kuru var rūpēties, pie kuras ļoti pierasts un kuras apskāvienos var atgriezties pēc kārtīga plosta ar vairākiem zaķiem. Man ir aizdomas, ka Andai ar Ritvaru kaut kas neklapē seksa jomā, ja pirmie mīlas prieki bija jāgaida astoņus mēnešus! Varbūt vecāki, audzinot Andu, aizrāvās ar puritānisma sludināšanu, varbūt ģimene bija ļoti reliģioza? Tikpat labi pie vainas var būt bērnības trauma. Nešķiet, ka Anda ir seksuāli atvērta. Iespējams, sarunas par seksuālām attiecībām viņu mulsina un tuvas attiecības šķiet nekorektas. Tas nav nosodījums — ne jau visi var par šo tēmu runāt draugu lokā.

Paralēlo sakaru krustpunktā

Parasti pārīši laikus noskaidro, ko otrs domā par seksuālo brīvību, un nosaka tolerances robežas, lai pēc tam izklaidētos, kā kuram tīk — trijatā, četratā, svingeru klubiņos vai tamlīdzīgi. Ja pašiem tas ir pieņemami, citu šķēršļu, manuprāt, nav. Ritvara un Andas gadījumā ir skaidrs, ka vecim ir vairāki paralēlie sakari. Man nav skaidrs, kāpēc viņš ar vienu dāmu tomēr sadomāja precēties?!

Vērtējums? Lai nu būtu!

Andai vai nu jākļūst atvērtākai un jāievieš arī sev vairāki paralēlie sakari, vai arī te nekas nesanāks un būs jāmeklē cits! Tomēr, ja Andai patīk ārzemju ceļojumi un iepirkšanās brendīgos veikalos, iespējams, viņa piecietīs vīra kreisos izlēcienus un stāvēs klusu. Tās viņai jāizlemj pašai. Galvenais, lai pēc kāda laika nav jāvaimanā un jāraksta gaudulīgas vēstules sieviešu žurnālīšiem.

Ieteikums Ritvaram — ar steigu aizej uz aptieku un nopērc sev kādu tableti prāta spēju uzlabošanai! Sievietēm kāzas ir ļoti svarīgs pasākums, un tikai pilnīgs idiots var sačakarēt kāzu nakti ar tik muļķīgiem tekstiem, savas stulbības dēvējot par noslēpumainu pārsteigumu. To, ko Ritvars gribēja noskaidrot, varēja izdarīt daudz piemērotākā brīdī — ne jau kāzu naktī! Tā kā, Ritvar, prasi aptiekāram LIELU tableti!

Abiem — vīram un sievai — jāmaina sava uztvere. Parasti neviens to negrib darīt, tādēļ šā pāra nākotne nešķiet rožaina.

Situācijas novērtējums

Viņai — 4
Viņam — 3
Pāra izredzēm — 2

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu