Dženeta Džeksone rakstīs grāmatu par cīņu ar lieko svaru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Dženeta Džeksone plāno sarakstīt grāmatu par svara zaudēšanu, jo viņa pati visu mūžu cīnījusies ar lieko svaru, vēsta «New Musical Express».

Dziedātāja, kas gatavojas doties sava jaunā albuma «Discipline» reklāmas turnejā, grāmatu raksta kopā ar savu uztura speciālistu Deividu Allenu.

Džeksone, kas visu mūžu cīnījusies ar tā dēvēto «jojo efektu» — ķermeņa masas «lēkāšanu» jeb svara zaudēšanu un pēc tam strauju atgūšanu —, pastāstīja, ka rakstīt šo grāmatu viņu iedrošinājuši fani, kas interesējušies, kā viņai izdevās zaudēt svaru.

«Visi man to jautā — gan sievietes, gan vīrieši —, kā es to panācu?» viņa pastāstīja žurnālam «Billboard». «Man nāca klāt pat jaunieši, kuriem ir problēmas ar lieko savaru un kurus tas ļoti uztrauc. Tādēļ tā ir šā mana ceļa apraksts; tā nav vienkārši grāmata par svara zaudēšanu un kā to izdarīt, bet mans ceļš uz to jau kopš manas bērnības, kad es biju «emocionāls ēdājs» (cilvēks, kas reaģē uz spriedzi un stresu ēdot). Tajā būs pastāstīts par šādiem manas dzīves brīžiem līdz pat šim laikam un par to, kas palīdzēja man tikt ar to galā.»

Gaidāms, ka pagaidām bez nosaukuma esošā grāmata tiks izdota šā gada beigās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu