«Latvian Blues Band» sniegs koncertus Liepājā un Ventspilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Latvian Blues Band», kas zināma kā visatzinīgāk novērtētā Latvijas blūza apvienība, drīzumā ar savu sniegumu priecēs klausītājus Liepājā un Ventspilī.

Liepājā grupas koncerts notiks 14. martā klubā «Fontaine Palace» (ieeja no plkst. 21.00, koncerta sākums plkst. 22.00), bet ventspilniekus tikšanās ar «Latvian Blues Band» gaida 19. martā Ventspils Kultūras centrā (koncerta sākums plkst. 19.00).

Koncerta programmā iekļautas gan klausītāju jau iecienītas kompozīcijas, kā, piemēram, «Five Minutes Too Late», gan arī jaunāki, mazāk dzirdēti darbi, turklāt «Latvian Blues Band» uzstāšanos īpaši atraktīvu padarīs koncerta viesu statusā pieaicinātais pūtēju trio.

Līdz šim «Latvian Blues Band» puiši lielākoties priecējuši tikai Rīgas publiku, regulāri uzstājoties «Bites Blūza klubā», kur grupai bijusi izdevība spēlēt kopā ar nu jau vairāk nekā 150 augstākās klases pasaulē atzītiem blūza māksliniekiem. Gadu gaitā uzkrātā pieredze ļāvusi «Latvian Blues Band» izaugt par starptautiski atzītu mūziķu apvienību, kas labi zināma pat Čikāgas blūza izpildītājiem.

Biļetes uz pasākumu Liepājā būs iespējams iegādāties koncerta dienā klubā «Fontaine Palace», bet Ventspilī — Ventspils Kultūras centra biļešu kasē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu