Atvērts Hīta Ledžera testaments

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

Pirms diviem mēnešiem traģiskā nāvē mirušais aktieris Hīts Ledžers visu savu īpašumu novēlējis saviem vecākiem un trim māsām, ziņo «Daily Mail».

Pagājušajā nedēļas nogalē tika atvērts aktiera testaments, kuru viņš sastādījis 2003. gada aprīlī dzimtajā Austrālijā.

Tā kā dokuments tapis pirms viņa iepazīšanās ar Mišelu Viljamsu, testamentā nav pieminēta ne viņa, ne abu meita Matilde Rouza, kas piedzima 2005. gadā.

Testamenta sastādīšanas brīdī Ledžera īpašums Ņujorkā bija ne mazāk kā 145 tūkstošus ASV dolāru vērts. Aktieris mantojumā atstājis automašīnu «Toyota Prius» 25 tūkstošu dolāru vērtībā, kā arī mēbeles 20 tūkstošu vērtībā. Aktiera īpašumu pamata — nekustamā īpašuma Austrālijā, pilsētas mājas Bruklinā, kā arī trasta fondos ieguldīto līdzekļu — vērtība netiek izpausta.

Ledžera tēvs jau paguvis paziņot, ka ne Viljamsa, ne divus gadus vecā Matilde nepaliks bez atbalsta. «Matilde mums ir pirmajā vietā, bet Mišela ir daļa no ģimenes. Par viņām parūpēsimies tā, kā to būtu vēlējies Hīts,» viņš teic.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu