Agileras krūtis vairo viņas popularitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Pateicoties tam, ka pēc grūtniecības ir manāmi palielinājušās dziedātājas Kristīnas Agileras krūtis, strauji kāpis viņas «seksualitātes reitings» žurnāla «FHM» veidotajā pasaules seksapīlāko sieviešu sarakstā, ziņo «Press Asociation».

Pirms mēneša Kristīna pirmo reizi parādījās sabiedrībā pēc dzemdībām, demonstrējot savas kuplās krūtis, un viņas popularitāte ir strauji kāpusi. Pagājušās nedēļas laikā «FHM» aptaujā par dziedātāju nobalsojuši 15 000 cilvēku.

«Šķiet, vīriešiem vairs nepatīk grūtnieces, neatkarīgi no tā, cik viņas ir skaistas vai slavenas. Tomēr esam pamanījuši, ka daudzi lasītāji balso par sievietēm, kas nesen ir dzemdējušas. Vīriešus piesaista jauno māmiņu kuplās formas. Palūkojoties uz Agileru, ir skaidrs, kādēļ tā,» stāsta «FHM» pārstāvji.

Pagājušā gada topa uzvarētāja Džesika Alba ir zaudējusi savu popularitāti, tāpat kā citas grūtnieces: Andželina Džolija, Naomi Vatsa un Nikola Kidmena.

Pagājušajā gadā Kristīna Agilera «FHM» seksapīlāko sieviešu topā ieņēma 14. vietu. Tas, kā viņai veiksies šogad, kļūs skaidrs 24. aprīlī, kad «FHM» oficiāli publicēs jauno pasaules seksapīlāko sieviešu reitingu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu