Pola Makartnija sieva Hetere Milza saņems 25 miljonus sterliņu mārciņu

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popmūzikas veterāna Pola Makartnija otrā sieva Hetere Milza no viņa bagātības saņems 25 miljonus sterliņu mārciņu (23 miljonus latu), paredzēts ilgi gaidītājā šķiršanās līgumā, piektdien paziņoja britu laikraksts «Evening Standard».

Tiesnesis, kas februārī vadīja Makartnija un Milzas šķiršanās pārrunu pēdējo kārtu, tagad nosūtījis abām iesaistītajām pusēm informāciju par viņa piedāvāto vienošanos, un tās nav izvirzījušas nekādas nopietnas pretenzijas vai iebildumus, raksta avīze.

Oficiālais verdikts tiks paziņots pirmdien, 17.martā.

«Spriedums jau ir pieņemts,» teikts laikrakstā, citējot kādu divus gadus ilgušajai lietai tuvu stāvošu personu. «Iesaistītās puses šonedēļ saņēma savas sprieduma kopijas. Analizējot precedenta tiesības nebija nekādu šaubu, ka Milza saņems aptuveni 25 miljonus sterliņu mārciņu. Godīgi var teikt, ka tiesnesis šajā lietā nav kļūdījies.«

Britu mūziķis apprecējās ar Milzu 2002.gadā, četrus gadus pēc viņa pirmās sievas Lindas nāves no krūts vēža. 2006.gadā pāris paziņoja par «draudzīgu» šķiršanos, taču kopš tā laika viņu attiecības par draudzīgām nosaukt nevar.

Sešdesmit piecus gadus vecais Makartnijs un 40 gadus vecā Milza kopš tā laika strīdas, tieši cik liela summa bijušajai modelei un labdarības kampaņu organizatorei pienākas no mūziķa 825 miljonu sterliņu mārciņu (756,5 miljonu latu) lielās bagātības.

Pagaidām nav zināms, vai šajā lēmumā ir ierēķināti arī pāra četrus gadus vecās meitas Beatrises nodrošināšanai paredzētie līdzekļi, piebilsts laikrakstā, atgādinot, ka sprieduma kopsavilkums būs pieejams publiski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu