Piedzīvojums ar aizliegto augli

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Šiem vīriešiem šķietami ir viss — darbs, nauda, ģimene, iespējas pašapliecināties. Iespēja attiecības uzlabot vai veidot no jauna. Taču viņi palaikam izvēlas meklēt baudu ārpus laulības saitēm, maksājot par to naudu.

Stāsta Valdis, precēts, sabiedrībā respektēts, veiksmīgs vīrietis.

Viņam ir 43 gadi, veiksmīgs bizness, laimīga laulība, kurā izaugušas divas smukas un prātīgas meitas, ir gudra, pašapzinīga sieva ar patstāvīgu karjeru. Ar sievu viņi ir vienaudži un labi draugi. Savās mājās labprāt uzņem viesus un pārsvarā uz visiem pasākumiem iet kopā, arī draugi viņiem ir kopīgi.

«Sekss laulībā... Nu, te tas ir, te nav. Laika gaitā tas vairs laulāto starpā nav primārais. Arī tad, kad mājās attiecības ir lieliskas, ar laiku gribas kādu piedzīvojumu, gribas sajust adrenalīnu, pašapliecināties. Bet esmu redzējis, kādās drāmās iepinas mani paziņas, ielaižoties romāniņos.

Es pārāk augstu vērtēju savu laulību un cienu sievu, lai atļautos bojāt savu reputāciju, ieviešot mīļāko. Saprotu arī tās sievietes, kuras ielaižas dēkās, cerot uz lielo mīlu. Tas ir tikai cilvēcīgi, jo kura gan gribēs ilgstoši pavadīt laiku slepenas mīļākās lomā? Sevišķi, ja bioloģiskais pulkstenis tikšķ un atgādina, ka laiks vīt ģimenes ligzdiņu?

Pirms pāris gadiem bez nopietna nolūka sāku sarakstīties ar sievietēm iepazīšanās portālos, pastaigāju uz randiņiem un reiz pat netīšām uzrāvos uz attālu paziņu, kura arī bija mednieces statusā. Pasaule ir maza! Varbūt prātīgāk būtu bijis mest mieru randiņiem, taču āķis lūpā bija un radās ideja par meiču, kas būtu gatava ar mani pavadīt laiku par attiecīgu «materiālu palutināšanu», kā mēs to vēlāk nodēvējām.

Es nemeklēju prostitūtu, bet meiteni, kas labprāt būtu ar mani kopā izklaidēs un kas mani seksuāli apmierinātu. Nauda kalpo kā apliecinājums, ka mūsu attiecības pamatā ir lietišķs, abpusēji patīkams un izdevīgs darījums, un tas nepārvērtīsies par mīlas romānu ar pieraudātiem spilveniem un histēriskiem telefona zvaniem finālā. Jau sarakstē par to vienojamies, lai nebūtu pārpratumu. 

Tādas meitenes man ir vairākas, parasti viņas ir studentes vai biroju darbinieces — sekretāres, administratores; acīmredzot strādā ne visai labi atalgotu darbu, kur daudz laika iznāk pavadīt pie datora, nododoties arī personīgai sarakstei internetā. Tiekamies vai nu kādā viesnīciņā ārpus pilsētas vai pie meitenes mājās.

Runājot par seksu, nav gluži tā, ka man būtu kādas īpaši neķītras fantāzijas, ko sieva atteiktos īstenot, un nu ir jāiet tās realizēt, lai nekļūtu par maniaku... Nē! Taču kopā ir pavadīts tik ilgs laiks, ka arī gultā esam viens otru iepazinuši no A līdz Z, es zinu, kas viņai patīk vislabāk, viņa tāpat par mani. Aizbraucot kādā ceļojumā vai nonākot netipiskā situācijā, protams, arī seksam ir lielāks asumiņš, taču ikdiena ir ikdiena. Ir pārāk sarežģīti nemitīgi izdomāt kādas atrakcijas, lai noķertu īsto kaifu. Ar svešu meiteni gan vienmēr ir piedzīvojuma garša — ja ne perfekta seksa tehnika, tad aizliegtā augļa saldums ir garantija, ka būs forši.

Man patīk arī sajūta, ka esmu maksātājs. Nekad tā vienkārši neizņemu naudu no maka un nepasniedzu — kā veikalā. Cenšos to aizbāzt aiz krūštura vai zeķes maliņas, vai biksīšu gumijas, vai izbērt virs gultas kā čaukstošu lietu — ja gadījies, ka maksāju maza nomināla banknotēs. Ja man ar meiteni bijis sevišķi forši, cenšos nākamreiz viņai pasniegt arī kādu dāvaniņu — smaržas vai kādu nelielu rotaslietu, esmu dāvinājis arī pikantu veļu (kādu, piemēram, mana sieva sava vecuma un vēl dažu citu īpašību dēļ noteikti nevilktu). 

Sirdsapziņa mani nemoka — es taču nevienam nedaru pāri, nevienu neizmantoju, visi esam pieauguši cilvēki, kas dara to, ko dara pēc brīvas izvēles. Ja par manām gaitām uzzinātu sieva, tas gan būtu vairāk nekā nepatīkami!»

* * *

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu