Bez seksa nevaru!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Vai arī attiecības kā darījums piederas mūsdienu lietišķi bezkaislīgajam dzīvesstilam? Ko pērkama sieviete spēj sniegt vīrietim, un ko nespēj sieva, un ar ko maksas sekss atšķiras no parastā?

Stāsta Romāns — precēts, sabiedrībā respektēts, veiksmīgs vīrietis.

Viņš (36 gadi) strādā starptautiskā kompānijā un periodiski dzīvo ārzemēs. Viņa sieva ir septiņus gadus jaunāka un pašlaik audzina abu divgadīgo dēliņu. Viņa ir klusa un sabiedrībā nemīl pavadīt daudz laika, turpretī Romānam tīk izklaides, bez tam darba dēļ viņam nākas apmeklēt daudz saviesīgu pasākumu. Nekas neparasts nav, ka viņa pavadone nav sieva, bet kāda cita daiļa būtne.

«Domāju, sieva zina, ka man patīk arī citas meitenes. Viņai galvenais ir viņas statuss — meičas nāks un ies, bet mana dēla māte ir tieši viņa! Sieva ir brīnišķīga sieviete, lieliska saimniece, prātīga, reliģioza, labi saprotas ar manu ģimeni, ir skaista un izglītota — zinu, labāku es nedabūšu.

Taču seksā man gribas kaut ko vairāk, nekā viņa spētu dot. Man, piemēram, ļoti patīk orālais sekss, bet sievai pret to ir visai rezervēta attieksme. Kāpēc man viņu piespiest, ja zinu, ka viņa to darīs tikai aiz pienākuma, tikai aiz mīlestības uz mani, pati nejuzdama nekādu baudu? Bet kad es samaksāju un par to saņemu attiecīgu servisu — viss normāli! Turklāt izbaudījis labu seksu, izlādējies, esmu ieguvis pozitīvas emocijas un arī savu sievu iekāroju vairāk, esmu labāks mīlnieks.

Kad gaidījām puiku, sievai bija problēmas ar veselību, baidījos kaitēt bērnam, tāpēc seksa mums nebija. Pēc dēla piedzimšanas savukārt visas tās negulētās naktis, uztraukumi, piens...

Es esmu karstasinīgs pēc būtības — es nevaru ilgi bez seksa! Arī studiju gados joka pēc ballītēs izsaucām eskorta meitenes. Striptīziņš, jociņi, seksiņš un no rīta — nekāda pienākuma, nekādu galvassāpju vai paģiru.

Darbs man saistīts ar saviesīgu pasākumu apmeklēšanu, vienam negribas iet, tādēļ paņemu līdzi kādu no tām meitenēm. Bieži esmu dažādās valstīs, bet sieva ar mazu bērnu man visur līdzi neizbraukās. Un, ja gribas seksu, es sevi nebremzēju.

Labas attiecības, labs sekss, laba ģimenes dzīve — burvīgi, ja izdodas to visu iegūt savienībā ar vienu cilvēku. Ja ne, jāmeklē kompromisi.»

* * *

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu