Neimane satuvinājusies ar Virgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no pers. arhīva

Populārā diētas ārste Lolita Neimane žurnālam «Kas Jauns» atzinusi, ka beidzamajā laikā ļoti satuvinājusies ar mūziķi Ainaru Virgu.

Kā zināms, pirms nepilna gada sabruka līdzšinējā paraugpāra Lolitas un Gastona Neimaņu ģimenes dzīve. Pašlaik gan vēl laulība oficiāli nav šķirta, jo pirms mēneša noliktajā tiesas dienā Lolitai bija veselības problēmas un viņa sēdi neapmeklēja.

Žurnālam «Kas Jauns» Lolita stāsta, ka jaunām attiecībām vēl nejūtas gatava, jo pārdzīvo ļoti smagu un pārdzīvojumiem pilnu periodu. Grūtajā brīdī Lolitu atbalsta draugi, kas neļaujot krist vientulīgā depresijā.

«Liels paldies jāsaka arī mūziķim Ainaram Virgam. Ar viņu pēdējā laikā esam ļoti satuvinājušies, un viņš ir tas, kas tur man rociņu, kad sajūtos pavisam skumji. Viņš man ir ļoti liels atbalsts.» Neimane kopā ar Virgu apmeklēja arī «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas» pasniegšanas ceremoniju, turklāt pēc Virgas uzstāšanās abi kopā pameta pasākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu