Milza aplej ar ūdeni Makartnija advokātus: 24 miljoni viņai ir par maz!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Factnews

Pirmdien Londonas tiesa nolēma, ka skandalozajā šķiršanās prāvā slavenajam britu mūziķim Polam Makartnijam būs jāmaksā savai bijušajai sievai Heterei Milzai 24,3 miljoni sterliņu mārciņu. Milza, neapmierināta ar šādu rezultātu, jo bija plānojusi saņemt 125 miljonus mārciņu, nekavējās paust savas emocijas, aplejot Makartnija advokāti ar ūdeni.

Aculiecinieki stāsta, ka, beidzoties tiesas sēdei, Hetere paķēra ūdens glāzi un izlēja to virs Makartnija advokātes Fionas Šekltones galvas. «Hetere izlēja ūdeni virs Fionas galvas. Tā nebija strauja kustība, bet mierīga un lēna izliešana. Lai veiktu šo darbību, Hetere sagaidīja tiesas sēdes beigas, jo zināja, ka tiesnešiem tas nepatiktu,» laikrakstam «The Sun» stāsta kāds aculiecinieks.

Izejot no tiesas zāles, 40 gadu vecā Milza sāka skaļi apvainot advokāti: «Fiona Šekltone diemžēl šajā tiesas procesā neparādīja sevi no labākās puses. Laikā, kad es biju piekalta invalīda krēslam, viņa dažādos veidos mani apvainoja, turklāt nebūdama ar mani personīgi pazīstama.» Milza ārpus tiesas zāles neatzinās, ka būtu aplējusi advokāti, vien ironiski piezīmēja, ka «Šekltone tiesā tikusi kristīta».

No tiesas piespriestajiem 24,3 miljoniem mārciņu Hetere skaidrā naudā saņems 16,5 miljonus, atlikušie 7,8 miljoni viņai tiks nekustamo īpašumu, dažādu priekšmetu un vērtspapīru formā.

Interesanti, ka Londonas tiesa sera Pola Makartnija īpašumus novērtējusi 400 miljonu mārciņu vērtībā, kas ir gandrīz divas reizes zemāka summa par agrāk publicētajiem Makartnija īpašumu aprēķiniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu