Jūrmalā pazudušā miljonāra mājā esot atrastas viņa asinis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Jūrmalā pirms nedēļas pazudušā krievu izcelsmes ASV miljonāra Leonīda Rožeckina mājā, visticamāk, esot atrastas tieši viņa asinis. Tā otrdien vēsta laikraksts «Telegraf», atsaucoties uz neoficiālu informāciju. Policija gan analīžu rezultātus vēl neizpauž.

Policija vien norāda, ka esot atradusi divus jauniešus, kuri kopā ar Rožeckinu 16. marta vakarā devās uz geju klubu «XXL».

Savukārt nedēļas nogalē britu laikraksti raksta dažādas versijas par miljonāra pazušanu. «Mail on Sunnday» vēsta, ka Rožeckina pazušana saistāma ar Krievijas specdienestu darbībām, jo miljonārs bijis prezidenta Vladimira Putina režīma kritizētājs. «The Times» vēsta, ka pazušana bijusi inscenēta, tādā veidā viņš mēģinājis noslēpties no biznesa partneriem.

Rožeckins 16. martā laika posmā no pulksten 0.15 līdz 7.30 nenoskaidrotos apstākļos pazudis no viņam piederošas mājas Jūrmalā, Kāpu ielā, un līdz šim brīdim vīrieša atrašanās vieta nav zināma. Uzņēmēja privātā lidmašīna Latviju ir pametusi.

Neoficiāla informācija liecina, ka naktī uz svētdienu, 16. martu, pie 41 gadu vecā uzņēmēja viesojušās vairākas personas, iespējams, no Lietuvas. Tad no mājas aizbraukusi Rožeckina apvidus automašīna.

Asins pēdas bijušas ne tikai Rožeckina mājā, bet arī citur, iespējams, minētajā apvidus automašīnā, ko policisti vēlāk atraduši netālu Jūrmalā. Valsts policijas priekšniekam Aldim Lieljuksim tas ļauj secināt, ka «ir bijusi kaut kāda vardarbība».

Visticamāk, lidaparāta apkalpe Latviju nebūtu pametusi bez īpašnieka ziņas. Neoficiāla informācija liecina, ka izlidošana svētdien notikusi lielā steigā. Pēc Lieljukša teiktā, ir zināma vieta, kur atrodas lidmašīna, taču Rožeckina tur nav.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu