Ja krūtis lielas... Ja krūtis nokarenas...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ko sieviete būtu ar mieru pārciest, lai iegūtu skaistas krūtis?... Par laimi, nevajag nemaz tik daudz.

Ja krūtis lielas

Daudz grūtāk rūpēties par raženām krūtīm. Lielām krūtīm ļoti patiks liftinga procedūras, kas padara ādu tvirtāku. Nedaudz uzlabot krūšu izskatu var, arī aktīvi vingrojot (tikai ne lēkājot) un stiprinot krūšu muskulatūru. Noteikti nedrīkst aizmirst par piemērota labi balstoša sporta krūštura valkāšanu!

Krūšu kopšanai īpašu uzmanību der veltīt karstā laikā, jo āda zem krūtīm svīst, un viegli iedzīvoties ādas sasutumā, arī sēnīšu infekcijā.

Pēc dušas ādu zem krūtīm ieteicams iepūderēt ar speciālu krūšu pūderi vai talku (noderēs arī mazu bērnu higiēnai paredzētie pūderi). Tas gan nepasargā no svīšanas, tāpēc dienā ik pa laikam ādu zem krūtīm vēlams notīrīt ar mitrajām salvetēm. 

Nokarenas krūtis

Visbiežāk šāda forma krūtīm veidojas, valkājot nepiemērotu krūšturi. Krūtis var kļūt nokarenas arī, lietojot hormonālās kontracepcijas līdzekļus vai pēc dzemdībām. Hormonālo izmaiņu dēļ dziedzeri piebriest, kļūst lielāki, bet vēlāk, šiem procesiem normalizējoties, krūtis atgūst sākotnējo apjomu, kļūst it kā tukšas.

Var palīdzēt fiziskas aktivitātes — peldēšana, vingrošana, jo, regulāri trenējot šās zonas muskuļus, krūtis var pacelt pat par trim četriem centimetriem.

Noder arī mājās veicami vingrinājumi. Piemēram, sēžot pie televizora, elkoņus paceļ plecu augstumā un stingri saspiež plaukstas. Vēl efektīvāka ir atspiešanās no sienas vai dīvāna, bet spēka vingrinājumu cienītājām — no zemes. Lai tiktu trenēti krūšu muskuļi, atspiežoties rokas jātur atstatus viena no otras.

Maigāku metožu piekritējām nāksies izvēlēties starp maskām, masāžām un dažādām procedūrām, ko piedāvā skaistumkopšanas saloni. Taču šādi gūtais rezultāts nav mūžīgs un, ļoti iespējams, pēc laika procedūras nāksies atkārtot.

Ja krūtis ir ne vien noslīdējušas, bet arī zaudējušas tvirtumu, noderīga kontrastduša. Temperatūras kontrastam nav jābūt pārāk lielam. Dušu sāk un beidz ar remdeni vēsu ūdeni, to mainot aptuveni piecas reizes.

(Rīt — par to, kas var kaitēt jūsu krūtīm — gan mazām, gan lielām, gan nokarenām.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu