Kas var nodarīt pāri tavām krūtīm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Viena no visvairāk apjūsmotajām un arī peltajām sievietes ķermeņa daļām — krūtis. Šodien par to, kas var kaitēt jūsu krūtīm.

Kas kaitē krūtīm

– Ilgstoša tablešu preparātu lietošana krūšu palielināšanai. Parasti šie līdzekļi ir kalorijām bagātas pārtikas piedevas. Lai gan krūšu izmērs tiek palielināts, raženākas kļūst arī citas ķermeņa formas.

– Pārāk liela uzcītība vingrojot. Ilgstoši trenējot krūšu muskuļus, var iegūt dubultkrūšu jeb hantelīšu efektu, kad krūts muskulis veido it kā vienu krūti, kam seko tukšums un tikai tad īstā krūts.

– Staigājot salīkusi mugura. Gan mazas, gan lielas krūtis izskatās labāk, ja sieviete iztaisno muguru un ievelk vēderu.

– Pārmērīgi biežas siltuma procedūras. Lai gan ziemas salā tā vien kārojas izkarsēties saunā vai solārijā, siltums paplašina asinsvadus, āda zaudē tonusu, bet krūtis noslīd vēl vairāk.

– Gulēšana uz vēdera. Mazu krūšu īpašniecēm šī poza neko daudz nekaitēs, tomēr lielākas krūtis mehāniskas berzes un spiediena ietekmē var deformēties un zaudēt formu.

Emocionālais aspekts

Mīlētu un lolotu sievu krūtis vienmēr izskatās skaistas. Lielām vai mazām, tām tīk vīrieša sniegts maigums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu