Laikraksts: Rožeckins, iespējams, redzēts Norvēģijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pazudušais Krievijas uzņēmējs un miljonārs Leonīds Rožeckins varētu būt redzēts Norvēģijā, pirmdien raksta «Telegraf».

Laikraksts vēstī, ka britu izdevums «Mail on Sunday» norāda: Rožeckina lidmašīna līdz šim pārvietojusies pa pasauli ar pasažieriem tajā.

Lidaparāts «Challenger» no Rīgas izlidoja 17. martā un bez pasažieriem devās uz Vīni. Lidmašīnā atradās tikai divi piloti — abi kanādieši. No Vīnes «Challenger» devās uz Ženēvu jau stundu pēc ielidošanas. Šveicē lidmašīna atradās līdz 23. martam, pēc tam tā devās uz kādu lidostu Kanādā, Ņūfaundlendas salā. Pēc trim dienām, 26. martā, lidmašīna atkal nolaidās Ženēvā, no kurienes 27. martā devās uz Norvēģijas pilsētu Stavangeru.

Kā vēstī laikraksts, tur lidmašīnā pamanīts kāds anonīms pasažieris. Tas apliecināts arī vietējā lidostā. Vēl pēc divām dienām lidmašīna devusies uz Lielbritāniju, un dažas minūtes pirms izlidošanas žurnālistiem izdevies iemūžināt kādu cilvēku, kurš savu seju slēpa lietusmēteļa apkaklē, iekāpjam «Challenger» lidmašīnā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu