Iekārojamākais Holivudas vecpuisis vēlas nomirt seksa laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Holivudas aktieris Metjū Makkonahijs, kas neskaitāmās aptaujās ieguvis pasaules seksīgākā vīrieša titulu, paziņojis, ka vēlas turpināt ģimenes tradīcijas, mirstot pēc seksa.

Makkonahijs, kas drīzumā kļūs par tēvu, dzeltenajai presei paziņojis: «Mans tēvs mira uzreiz pēc mīlēšanās ar savu sievu, un man šķiet, ka tas ir labākais veids, kā aiziet no šīs pasaules.»

«Mans tēvs man vienmēr teica: «Manu zēn, es pametīšu šo pasauli, mīlējoties ar tavu māti.» Es ceru, ka mana nāve turpinās šo brīnišķīgo tradīciju. Tikai, lūdzu, nesteidzināsim šo notikumu,» piebilst aktieris.

Viņš arī paziņojis, ka nākamajā dzīvē vēlas būt jaguārs. Kādā no intervijām viņš stāsta: «Es vēlos reinkarnāciju jaguāra ķermenī, jo tas ir pasaules skaistākais dzīvnieks. Es reiz vienu jaguāru redzēju Peru. Šie dzīvnieki ir ļoti gudri un līdzsvaroti. Es vēlos būt tikpat skaists.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu