Ko vēlas sieviete

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Mūžīgās attiecību spēles pamatā ir sievietes lielais noslēpums, tāpēc ir tik grūti izprast — kas ir patiesība un kas — banāli stereotipi.

Iespējams, tieši šodien tev jādodas ar viņu uz randiņu, tāpēc atmaskosim maldus par sievietēm un randiņiem!

Sieviete pati pateiks, ko viņa vēlas

Šķiet, tu ļoti slikti pazīsti pretējo dzimumu, ja naivi ceri, ka sieviete tev tiešā tekstā stāstīs, ko viņa vēlas. Vai esi pamanījis, ka sievietes ļoti kāri piedalās sarunās par vēlmēm, plāniem un iecerēm, taču pēc tam gluži nejauši izrādās, ka viņa vēlas pavisam ko citu?

Viņa liks tev manīt, un uzmanies, ja nebūsi īpaši vērīgs! Sievietei patīk, ja vīrietis ir uzmanīgs un spēj lasīt viņas zīmes. Esi radošs, izmēģini visus iespējamos paņēmienus un dāvanu veidus — tev būs krietni jāpapūlas, lai uzķertu pareizo noti!

Kad sieviete saka NĒ, viņa domā — JĀ

Vai tu arī esi starp tiem, kas uzskata — sieviete saka NĒ tikai tāpēc, ka domā — viņai tā būtu jāsaka? Vai, tavuprāt, liegšanās ir tikai koķetēšana? Hm… Nu, iespējams, 10% gadījumu tā arī ir, taču tu nevari skaidri apgalvot, ka neviena nekad nesaka nē. Sieviete pati pieņem lēmumu.

Ja sieviete flirtē, tas nozīmē — viņa vēlas seksu

Aplami! Flirts — tas ir jautri, patīkami, satraucoši un, protams, arī erotiski. Sieviete šādā veidā izrāda simpātijas pret tevi, liek manīt, ka esi viņai iepaticies un varbūt jums varētu kaut kas sanākt.

Jā, nevar noliegt gadījumus, kad flirts ir ievads vienas nakts romānam, bet lielākoties sieviete vienkārši pievērš sev tavu uzmanību, nevis izrāda vēlmi mesties tavā gultā.

Es maksāju, viņa ar mani pārguļ…

Varbūt tevi apmierina attiecības ar sievieti, kuras pašcieņa ļauj sevi nopirkt par vienu kokteili un vakariņām restorānā.

Taču tā ir pārlieku lēta cena, lai iegūtu attiecības vai vismaz seksu ar sievieti, kuru tu patiešām vēlies.

Viņa grib, lai tu maksā ar savām jūtām, laiku, pacietību un uzmanību.

Ja viņa vēlas palikt ar mani divatā, tas nozīmē — būs sekss

Sievietes vēlme pavadīt ar tevi divatā pēc iespējas vairāk laika tiešām ir laba zīme, taču tā ne vienmēr norāda, ka viņa vēlas seksu.

Viņa vēlas iepazīties ar tevi tuvāk. Sarunas, smiekli, kopīga pusdienu gatavošana. Sieviete nevēlas dalīt tavu uzmanību ar citiem. Viņa vēlas būt kopā ar tevi.

Jo dārgāk, jo labāk

Vai tev šķiet — viss, kas nepieciešams labam randiņam, ir dārga mašīna, spožs mobilais, liels vakariņu rēķins un citas lietas, kuras normālam cilvēkam ir grūti atļauties?
Ir viegli slēpties aiz šā iemesla. Daudzi vīrieši pat neiesaistās randiņu spēlē, apgalvojot, ka neesot pietiekami naudīgi, lai apmaksātu satikšanos ar sievieti. Protams, ir ļoti patīkami atrast gluži ticamu atrunu, lai nebūtu jānomokās ar sarežģīto padarīšanu — randiņu ar sievieti…

Bet tiem, kas tomēr nevēlas dzīves atlikušo daļu pavadīt, gulšņājot uz dīvāna, varam pavēstīt — nauda nav galvenais ierocis, ar ko pievilināt sievieti. Vieglāk viņu iepriecināt ar mīļumu, maigumu, rūpēm, humoru un citām cilvēciskām īpašībām un izdarībām.

Kāpēc viņa pati nevar to izdarīt?

Kāpēc viņa pati neuzaicina mani uz tikšanos? Lai viņa pati mani noskūpsta pirmā… Tā sūdzas vīrieši. Varbūt tiešām nav godīgi, ka tev vienam jāuzņemas atbildība par jūsu attiecību norisi. Bet tā nu tas ir iekārtots.

Un, ja tu sēdēsi un gaidīsi, ka viņa spers nākamo soli, tu riskē palaist viņu garām. Negaidi — rīkojies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu