Andra Ērgļa lielkoncerts — jau šonedēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā ziņots iepriekš, 12. aprīlī Ķīpsalas hallē notiks Andra Ērgļa lielkoncerts «Sirdspuksti».

Jāatgādina, ka Andris nupat izdevis arī tāda paša nosaukuma soloalbumu, kas jau kļuvis par pieprasītāko ierakstu valsts lielākā mūzikas vairumtirgotāja «Mikrofona ieraksti» gada topā. Taču svinēt Andrim nav laika — līdz koncertam saplānots saspringts mēģinājumu grafiks, turklāt paralēli noris darbs ar stīgu aranžējumu izstrādi, jo koncertā svinīgu gaisotni nodrošinās stīgu kamerorķestris Dzintara Beitāna vadībā.

Koncertā gaidāmi vairāki pirmatskaņojumi no jaunā albuma, bet netrūks arī 2007. gada populārākās dziesmas «Ripoja akmens» un citu jau pazīstamu skaņdarbu. Tiesa, jaunās versijās, jo tik plašs mūziķu sastāvs agrāk tos nav izpildījis. Ērglis iecerējis arī pievērsties savai mūzikas «pamatspecialitātei» un sēsties pie bungu komplekta — kā zināms, viņš vairākus gadus bijis gan Liepājas simfoniskā orķestra, gan grupu «Berm» un «Cacao» bundzinieks.

Vakara gaitā Andrim uz skatuves pievienosies viņa draugi un radošie partneri: Igo, Aisha, Normunds Rutulis, Zigfrīds Muktupāvels un Andris Ābelīte, Nacionālās operas soliste Kristīne Zadovska, kā arī Kristīna Zaharova un Rudīte Būmane. Pie klavierēm redzēsim arī maestro Raimondu Paulu, kas turklāt sacerējis vienu dziesmu Andra jaunajam albumam. Koncerta gaisotni bagātinās deju grupa «Fandango».

http://www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu