Sieviete, tu nedrīksti izrādīt iniciatīvu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Daudzām sievietēm vārda «iniciatīva» saturiskā jēga ir ārpus saprašanas robežām. Skaidrojošajā vārdnīcā šā vārda nozīme piedāvāta kā pirmais solis, sākums kādā lietā; ierosme; uzņēmība; patstāvīgas, aktīvas darbošanās spēja.

Šis raksts ir par to, ka sieviete neko no tā visa nemāk un ļoti labi, ka viņa neko no tā visa nemāk, un šis raksts arī paskaidro, kāpēc tā ir. Šis raksts iesaka tādā garā arī turpināt.

Ja tev kā sievietei patīk kāds vīrietis, bet tu viņu vēl nepazīsti (patiesībā tu viņu vari arī pazīt, tam tāpat nav nekādas nozīmes), mēs visi zinām, ka tu nekādā gadījumā nedrīksti izrādīt, ka viņš tev patīk. Tev tas rūpīgi jāslēpj. Diez vai tevi var apdraudēt kaut kas vēl apkaunojošāks nekā situācija, kurā tu atzīsties vīrietim savās simpātijās pirmā. Tu to nekādā gadījumā nedrīksti darīt, jo sievietes taču tā nedara — kaut kāda mistiska iemesla dēļ tikai vīrietim tas jādara, bet tev ir vai nu jāatsaka, vai jāpiekrīt.

Ja tu kādreiz mācētu to izdarīt pirmā, kāds vīrietis beidzot varētu justies gribēts, kādai vajadzīgs, varbūt pat iekārojams. Bet to nedrīkst pieļaut — tikai sieviete tā drīkst gribēt justies, bet vīriešiem ir viņas mūžīgi jāaplido. Un, lai šis likums turpinātu darboties, tev jāturpina savas simpātijas rūpīgi slēpt. Tas ir ļoti labs ieteikums, jo tu lieliski zini, ka vīrieši nespēj izdzīvot bez sievietes, tāpēc viņiem nekas cits neatliks, kā kaut kādā veidā tev pievērst uzmanību, lai tu ar šo izpausmi varētu spēlēties, kā tev patīk.

Un, jo iekārojamāka tu esi, jo vairāk tava funkcija ir — būt. Vienkārši būt. Ar to pietiek — nekas vairāk tev nav jāmāk. Jo, ja tu māki būt, noteikti atradīsies kāds vīrietis, kurš būs gatavs atdot daudz, lai tikai tu būtu ar viņu. Tev pašai nav jābūt gatavai atdot neko, jo viņš taču grib — tev nekas nav jāgrib. Tādēļ es zinu, ka ieteikums sievietei nesaprast, ko nozīmē iniciatīva, ir ļoti labs.

Šim ieteikumam seko vēl daži bonusi— ja tu neko negribi, tu vari palikt perfekta. Ja tu kaut ko gribi, tā ir tava vājā vieta, un tad tu vairs neesi perfekta. Bet, ja tu vienmēr laid gar acīm sev pievērstos skatus, tad viņi ir tie, kas grib tevi — perfekto. Un, ja tu esi perfekta, tev nekas no dzīves nav jāsaprot, jo kāds, kurš gribēs seksu pārāk dikti, tev pienesīs visu klāt uz paplātes. Tā būtu ņirgāšanās par līdzvērtīgas sabiedrības ideju, ja mēs par to runātu, bet mēs nerunājam par līdzvērtīgu sabiedrību, jo perfekta sieviete ir princese un vīrietis ir viņas vergs.

Ir vēl viens bonuss. Bet to nedrīkst nevienam teikt. Ja tu paliec perfekta, neviens nekad tā arī neuzzinās, ka tev patiesībā ir bail kādam atzīties pirmajai, bail kādam uzmākties. Tāpēc tev jāpaliek perfektai, tev nav izdevīgi kādreiz pārvarēt šīs bailes, lai rūdītu savu personību. Izdevīgāk ir sev melot, ka tavas dižās personības dēļ vīrietis ir ar tevi un ne tāpēc, ka viņš grib seksu ar tevi. Tādēļ viss — šo bonusu vairs nav nepieciešams pieminēt. Vēl vairāk — tev princips par iniciatīvas aizliegumu ir jāpiemēro pavisam noteikti.
 
* * *

Daudzi (vismaz — daudzas) noteikti viņam nepiekritīs un pateiks visu, ko par viņu domā. Un dariet tā! Bet tādas nu reiz ir viņa domas, un katram ir tiesības tās izpaust.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu