«Cosmos» jaunais albums pirms nonākšanas veikalos parādās internetā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nu jau vairākas dienas portālā [s:18455] ir iespējams ne vien noklausīties jaunā «Cosmos» albuma «Turbulence» dziesmu fragmentus, bet arī izveidot un iegādāties savu digitālā diska versiju, kombinējot dziesmas pēc sirds patikas.

Veikalu plauktos jaunais «Cosmos» albums parādīsies no 16. aprīļa.

«Turbulence» ir pirmais grupas «Cosmos» oriģinālmūzikas albums, kas klajā nāk pašai grupai svarīgā brīdī.

«Šobrīd mēs izdzīvojam tādu kā pēcturbulences posmu, kad pēc radošas vētras pamazām atgriežamies līdzsvara stāvoklī, bet jau citā līmenī. Tā iekšējā turbulence mūsos brieda jau kādu laiku, un tagad tā ir atradusi savu izpausmi oriģināli muzikālā veidā,» jaunā diska veidošanos komentē Jānis Šipkēvics.

Lielākā daļa dziesmu tapušas ar Jāņa Šipkēvica vārdiem, bet par mūzikas autoriem kļuvuši teju vai visi grupas dalībnieki. Vairākas no jaunā diska dziesmām jau ir dzirdētas «Cosmos» koncertos, bet radiostaciju rotāciju un klausītāju atzinību iemantojušas «Tu kā, es kā» un «Aptieka».

««Turbulence» ir eklektiska muzikālo stilu un izteiksmes veidu ziņā, bet mēs apzināti neierobežojām sevi kādā konkrētā «kastītē», jo tagad mums bija svarīgi palaist sevi brīvgaitā un skatīties, kur nonāksim. Un sanāca ļoti interesanti,» stāsta Andris Sējāns.

http://www.gribudziedat.lv

Dzīvajā izpildījumā vokālā grupa «Cosmos» jauno albumu «turbulēs» 4. un 5. maijā, koncertos Latvijas Nacionālajā operā. Sakarā ar enerģisko biļešu pirkšanas drudzi uz koncertiem 5. maijā plkst. 13.00 gaidāms papildkoncerts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu