Šņabja iedzeršana ar kolēģi = izraidīšana no valsts?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš atzinis, ka Krievijas diplomāta Aleksandra Rogožina izsūtīšanai no valsts nav bijis būtisku iemeslu, vēstī [s:18467], atsaucoties uz ziņu aģentūru BNS.

Segliņš esot pats personīgi iepazinies ar pārbaudes materiāliem, kuros secināts, ka kriminālprocesu sākt nav bijis pamata.

Atbildot uz jautājumu, vai Rogožinam iekšlietu sistēmas darbinieks tirgojis slepenu informāciju, ministrs norādīja, ka diplomāts bija aizgājis nopirkt šņabi uz veikalu kopā ar kādu citu diplomātu. Pēc Segliņa teiktā, viņa rīcība nav bijusi ētiska, taču tai, pēc ministra domām, bijis mazs sakars ar spiegošanu. «Iedzēra kopā, vismaz pāris kastes nopirka kopā,» teica iekšlietu ministrs.

«Apollo» jau vēstīja, ka janvāra beigās Latvija izraidīja Krievijas diplomātu. Kā oficiālais izraidīšanas iemesls tika minētas darbības, kas nav savienojamas ar Vīnes konvenciju.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu