«BackFlow» aicina veidot grupas videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz ar grupas «BackFlow» jaunā albuma «Love and Peace» iznākšanu tiek sākts jauns projekts — ikvienam ir iespēja kļūt par grupas pirmā videoklipa līdzautoru, paužot savas klipa idejas mājas lapā [s:18471].

Projekta «Lovepeace.lv» pamatideja ir dot iespēju jebkuram mūzikas klausītājam iesniegt savu ideju «BackFlow» videoklipa scenārijam. Idejas tiks publicētas internetā, un ikviens varēs tās komentēt. Noslēgumā grupa izvēlēsies, viņasprāt, visatbilstošāko ideju un tās autoru aicinās piedalīties klipa tapšanā.

Sākotnēji projekts bija iecerēts tikai Latvijas mērogā, taču patlaban noris darbs pie mājas lapas angļu valodas versijas. Mājas lapā regulāri būs iespēja lasīt grupas dalībnieku komentārus un viedokļus.

Klipa scenārija ideju konkurss norisināsies līdz pat maija beigām, kad tiks sākta klipa filmēšana. Ideju iesniedzējiem, ja arī viņu idejas netiks apstiprinātas klipa scenārijam, būs iespēja piedalīties klipa masu skatos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu