Štokenbergs: jebkurā demokrātiskā Eiropas valstī Gudele demisionētu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Jebkurā demokrātiskā Eiropas valstī e-lietu ministrei Inai Gudelei pēc šāda dzimšanas dienas svinību incidenta vajadzētu atkāpties no amata, portālam «Apollo» teica ārpusfrakciju Saeimas deputāts Aigars Štokenbergs.

Kā ziņots, sekretariātā pērn 12. jūnijā plānotā semināra vietā pašvaldību pārstāvjiem par e-pakalpojumu attīstību, tam tērējot valsts budžeta naudu, patiesībā svinēta Gudeles dzimšanas diena.

Štokenbergs norādīja, ka Gudele jau bija sagatavojusi demisijas rakstu, tomēr premjers Ivars Godamnis (LPP/LC) atteicās to pieņemt. «Tāpēc visdīvainākā ir Godmaņa rīcība,» teica deputāts.

Pēc politiķa domām, Godmanis nepieņēma e-lietu ministres demisiju, jo tad viņam vajadzētu pieprasīt arī satiksmes ministra Aināra Šlesera atkāpšanos. Štokenbergs norādīja, ka Šleseram jāatbild gan par problēmām Latvijas Pastā, gan par Valsts kontroles konstatētajiem pārkāpumiem Satiksmes ministrijā.

Tāpat deputāts portālam «Apollo» pavēstīja, ka Saeimas opozīcija savākusi vajadzīgo deputātu parakstu skaitu, lai pieprasītu Gudeles demisiju. Saeima par ministres atstādināšanu lems sēdē pēc nedēļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu