Svētki savam vīrietim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Dzīve ir spēle. Vai negribat kādu dienu sarīkot svētkus sev un VIŅAM — savam partnerim. Savam mīļajam labāk gan neko iepriekš nestāstiet — patīkami pārsteigumi ir tik patīkami!

Sagatavošanās darbi:

Bērni — pie vectētiņa vai vecmāmiņas
Televizors — remontā
Telefoni — izslēgti

Norises vieta: pēc jūsu izvēles — guļamistaba, lodžija vai kāda cita ekstremālāka vieta.

Dislokācijas vieta tikpat labi var būt vannas istaba. Nezin kāpēc vīrieši sapņo par seksu zem dušas — vismaz tā liek domāt Holivudas erotiskās filmas. Šo filmu režisori parasti ir vīrieši un uzņem to, kas viņus uzbudina reālajā dzīvē. Katrā ziņā erotiskās filmas ir laba ideju krātuve.

Dekorācijas

Gulta ir seksa tramplīns. Jo jutekliskāka gultas veļa, jo augstāka baudījuma pakāpe, tāpēc «nē» kokvilnai, trikotāžai un visam tam, kas asociējas ar ikdienišķību.

«Jā» atlasam un visam tam, kas vīrietim izsauc asociāciju ar mīļotās sievietes maigo ādu.

Krāsas, kas izsauc seksuālu vēlmi? Sarkana un melna, bet nekādā gadījumā ne balta. Nevainības krāsu atstājiet citam gadījumam.

Erotiskais «furšets»

Mīlas prieki un sātīgas vakariņas ir pilnīgi nesavienojamas lietas. Tukšs kuņģis, savukārt, ir laba seksa ienaidnieks un labs iemidzinātājs. Ja nevēlaties atslēgties jau pēc pirmās stundas, tad svētku vakariņas ēdiet ap plkst. 21, bet ap plkst. 24 baudiet ko viegli erotisku, piemēram, zemenes ar putukrējumu. Glikoze ir laba stimulētāja tai smadzeņu daļai, kas atbild par uzbudinājumu.

Neiekļaujiet erotiskajā ēdienkartē šampanieti. Potenci aktivizējošāks dzēriens ir sarkanais vīns.

Aromāti

Saka, ka īsākais ceļš uz vīrieša sirdi un spēcīgi afrodīziji esot neroli un kanēļa eļļas. Pāris stundas pirms iecerētās spēles svecēm var uzpilināt kādu no erotiskajām smaržeļļām un ietīt tās celofānā, lai smarža iesūcas. Jutekliska aromāta radīšanai var izmantot arī kvēpināmos kociņus.

Savas iemīļotās smaržas gan šādā reizē aizmirstiet. To smarža var neitralizēt jūsu ķermeņa dabisko aromu, kas vīrieti uzbudina daudz vairāk nekā visizsmalcinātākie parfīmi.

Tāpēc filmās rādītās ainas par dušošanos un plunčāšanos smaržīgās vannās pirms mīlas ainām ir nepārliecinošas. Tikpat labi vīrietis vannas istabā var ostīt smaržu kārbiņas — atšķirības nekādas. Tas gan ir atkarīgs no vīrieša — kas viņam patīk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu