Rotaļas kopā ar savu vīrieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vai nedēļas sākumā jau sarīkojāt svētkus savam vīrietim? Viņam patika? Tad dariet to vēlreiz, izmantojiet citus līdzekļus. Un atcerieties — dzīve ir rotaļa!

Apgaismojums

Kompromiss starp vīrieša un sievietes vēlmēm ir noslēpumaina puskrēsla. Filmās brīnišķīgi izskatās puslokā ap gultu saliktas sveces, tomēr tas ir bīstami — taisot kādu mīlas pirueti, varat kaut ko apgāzt. Blāvais apgaismojums «strādā» jūsu labā — puskrēsla noslēpj auguma defektus un izlīdzina rievas.

Tavs veidols

Kā vienu no galvenajiem sievietes pievilcības simboliem vīrieši ir atzinuši skaistus matus. Tāpēc: nekādas lakas, matu uzkasīšanas, šinjonus un vēl nezin kādus friziermākslas un ķīmijas brīnumus! Ja nu vīrieša roka sapinas šajā meistarstiķī vai, vēl trakāk, to nejauši norauj?

Pēc vīriešu domām, pati iekārojamākā frizūra ir dabiski, brīvi krītoši mati. Ja esat garu matu īpašniece, varat tos saspraust ar matu sprādzi, bet izšķirošajā momentā gan tos palaidiet vaļā. Ja jums ir īsi mati, lai tie ir nedaudz mitri — nezin kāpēc vīriešus tas satrauc.

Makapā nekādu pārmērību! Nav vajadzības izkrāsoties kā Čingančukam uz kaujas takas. Bet arī tikko nomazgāta seja bez krāsvielām (ja vien spilgtums nav dabas dots) atstāj slimīgu iespaidu. Makapam jābūt nedaudz spilgtākam nekā ikdienā. Lūpas ir ieteicams nokrāsot kādā sulīgā krāsā — tām ir jāaicina un jāapbur.

Apģērbs

Vīriešiem ir bagāta fantāzija, un viņi visu līdz galam izdomāt vēlas paši. Mini vai atklāti caurspīdīgs tērps bremzēs viņu fantāzijas lidojumu — tam nebūs kur ieskrieties.

Bet peņuārs līdz papēžiem, vai gari svārki ar lielu šķēlumu, caur kuru koķeti redzams zeķu kruzulis, vai blūze, ap kuru viņam knibināties, būs pat ļoti piemēroti, iekvēlinot vīrietī azartu un mednieka instinktu.

Rēķinieties arī ar to, ka visu vakaru būs jāpavada kurpēs uz augstiem papēžiem. Tās vīriešiem asociējas ar spontānu seksu, kuru viņi sirds dziļumos ļoti grib.

Kurpēs uz augstiem papēžiem sieviete kļūst ne tikai garāka, bet «nomet» arī 5 kg svara. Bet poza «kāja pāri kājai» ne tikai pavedinoši izskatās, bet arī vizuāli noslēpj pilnīgus gurnus.

Dāvanas

Nav svarīgi, kādu dāvanu jūs viņam esat sagatavojusi, — rokaspulksteni, aproces pogas vai kaklasaiti. Galvenais ir, kā jūs to pasniegsiet. Lai spēle atbilstu spēlei, noslēpiet dāvanu pašā negaidītākā vietā, piemēram, aizbāziet aiz zeķu gumijas vai dekoltē. Un lai viņš savu dāvanu saņemtu, paspēlējiet spēli «karsts un auksts». Bet uzreiz gan nekapitulējiet — lai mīļotais dāvanu no slēptuves izņem pats un vēlams bez roku palīdzības.

Tā sagatavojusies, jūs droši vien pavadīsiet neaizmirstamu nakti, bet notikušais savukārt dos ierosmi jaunām idejām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu