Brigmanis: ZZS neturēsies pie krēsliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās amata iespējamā likvidēšana nebūtu iemesls Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) aiziešanai no valdības, Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumā «900 sekundes» teica ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis

«Mēs nekad neturamies pie ministru krēsliem,» teica deputāts. Viņš stāstīja, ka ZZS ir strādājusi visās pēdējās valdībās un nav nodarbojusies ar destruktīvām darbībām.

Tomēr Brigmanis uzskata, ka citas koalīcijas partijas neplāno e-lietu sekretariāta likvidēšanu.

ZZS savu kandidātu e-lietu ministra amatam piedāvās jau tuvākajās dienās, teica Brigmanis. Viņš arī stāstīja, ka iepriekš publiski izskanējušie iespējamie ministra amata kandidāti — Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Viesturs Silenieks, bijušais Saeimas deputāts Uldis Augulis un Valmieras Domes deputāts Elmārs Švēde — ir labi speciālisti. Par vispiemērotāko kandidātu Brigmanis uzskata Švēdi, kam e-pārvaldes jautājumi esot tuvi. Tomēr politiķis uzsvēra, ka valde vēl par šo jautājumu nav lēmusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu