ZZS nedēļas laikā izvirzīs kandidatūru e-lietu ministra amatam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valde otrdien nolēmusi nedēļas laikā izvirzīt kandidātu vakantajam e-lietu ministra amatam, žurnālistus informēja apvienības priekšsēdētājs Mārtiņš Roze.

ZZS tagad gaida priekšlikumus no apvienībā ietilpstošajām trim partijām: Latvijas Zaļās partijas, Latvijas Zemnieku savienības un partijas "Latvijai un Ventspilij".

"Mums vēl nav neviens konkrēts kandidāts un pagaidām negribētu nevienu saukt vārdā, taču mūsu vidū ir daudz profesionāļu," sacīja Roze.

Savukārt bijusī ministre Ina Gudele žurnālistiem pauda pārliecību, ka nākamais ministrs labi tiks galā ar valdības rīcības plānā paredzētajiem darbiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka neoficiāli ministru amata kandidātam tika minēti vairāki kandidāti: Valmieras domes deputāts Raimonds Švēde, Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Viesturs Silenieks un bijušais Saeimas deputāts Uldis Augulis.

Kā noskaidroja aģentūra LETA, Švēde un Silenieks ir paziņojuši, ka uz vakanto amatu kandidēt nevēlas. Savukārt kandidātu vidū joprojām tiek minēts Augulis, lai gan vairāki ZZS biedri norādīja, ka viņš ļoti labi pilda Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāra pienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu