Vīrietis gaida sievieti!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Tas jums būs pirmais randiņš. Un viņa ir piekritusi nākt pie Tevis ciemos!!! Ko darīt?!

Vāzē ieliec ziedus — labāk tādus, kuri stipri nesmaržo, jo smaržojošie var izraisīt galvassāpes. Bet ķimizētās neļķes labāk atstāj svinīgiem pasākumiem, piemēram, 18. novembrim. Šim gadījumam piemērotāks ir maijpuķīšu, vijolīšu vai kādu citu mīļu puķīšu pušķis. Bet tikpat labi istabā vari novietot vāzi ar rozēm. Tev pašam jājūt, kādus ziedus izvēlēties.

Būtu ieteicams sagatavot tīru gultas veļu, īpašu uzmanību pievēršot tās krāsai. Ja priekšroku dod baltai gultas veļai, izvēlies sniegbaltu, jo zilgana vai pelēcīga var izraisīt asociācijas ar slimnīcu. Ļoti labi noderēs lielie frotē palagi un pūkains pleds.

Ledusskapī jau iepriekš vajadzētu ielikt pudeli sarkanā pussaldā vīna vai labu šampanieti. Blakus piparbodē nopirktais lētais vīns var izjaukt visus plānus. Tāpat jāparūpējas, lai mājās būtu kaut kas ēdams. Tomēr nevajadzētu iepriekš lūgt mammu, kādu tuvu radinieci vai citu sieviešu kārtas pārstāvi sacept kotlešu kalnus vai izvārīt zirņu zupu. Tas, protams, nav slikti, bet vēlāk, vēlāk… Ieteicami būtu augļi, šokolāde. No siera gan atsakies — tas gan ir ideāls vīna papildinātājs, tomēr pēc tam no mutes nāk nepatīkama smaka. Sagatavo arī elpas atsvaidzinātāju, jo dažreiz seksuālo saderību izjauc partnera smakojošā mute.

Smaržas neapzināti ietekmē noskaņojumu, tāpēc lieto tās uzmanīgi. Uz miesas tās smidzināt nevajadzētu, jo Tu nezini, kādas smaržas patīk Tavai partnerei. Labāk aromtraukā iepilini dažas piles kadiķa vai ilang-ilanga eļļas. Tieši šie aromāti atmodina jutekliskumu. No citrona smaržas izvairies, jo tā izraisa miegainību!

Būtu iepriekš ieteicams sagatavot kādu patīkamu aksesuāru, piemēram, kažokādas gabaliņus. Tie palīdzēs partnera erogēno zonu stimulēšanai. Šim pašam nolūkam var izmantot platas gleznotāju otas utt. Te izdomas iespējas ir neierobežotas.

Vannas istabā goda vieta jāieņem jaunām švammēm, dušas želejai, vannas putām. Kāpēc gan nepaveldzēties vannā, bagātinoties ar maigiem partnera un glāsmainiem ūdens pieskārieniem? Tāpēc jābūt diviem lieliem frotē dvieļiem un, galvenais, diviem pūkainiem halātiem. Vienam no tiem noteikti jābūt jaunam (nedosi taču savai iecerētajai novalkātu, visu iepriekšējo valkātāju formu atgādinošu veļas gabalu!).

Ja būsi papūlējies, tici, Tavas pūles nebūs veltas. Un tas, kas notiks šajā naktī, paliks abu atmiņā kā jauks pārdzīvojums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu