Krievi un amerikāņi — lielākie mīlētāji?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Nacionālās seksa īpatnības ir iecienīta modernās mutvārdu folkloras tēma. Baumas un leģendas par itāliešu hiperseksualitāti un amerikāņu amorfumu tiek rūpīgi uzkrātas un glabātas ļaužu atmiņā.

Bet — vai var ticēt visām šīm dažādajām klišejām un standartiem, ja zinātne tos neapstiprina, bet pat noliedz?

Amerikāņu žurnāliste Džudīte Makeja, izstudējusi speciālās literatūras kalnus, pārskatījusi desmitiem valstu statistiku un uzklausījusi tūkstošiem spilgtāko savu nāciju seksualitātes pārstāvju teikto, apgalvoja, ka dienvidu tautību (itāliešu, azerbaidžāņu, turku un citu) seksuālā slava ir krietni vien pārspīlēta un ir izdomāta acīmredzot atbilstoši šo tautu nacionālā rakstura iezīmēm (karstasinīgums, kaislīgums).

Tā temperamentīgie un kaislīgie itālieši, pretēji mūsu uzskatam par viņu intīmo dzīvi, gultā uzvedas nevis kā militārie bumbvedēji, bet gan kā maigi plūstoši kaisles fontāni, kas dveš svaigumu un nesteidzīga seksa mieru. Sekss gan ir nesteidzīgs, bet nez kāpēc ātri vien beidzas.

Vidēji statistiskajam itālietim vajadzīgas tikai 14 minūtes, lai apmierinātu savus «pamatinstinktus». Divas minūtes ilgāk turpinās sekss smalkajiem frančiem, savukārt pedantiskie vācieši gultas kaujām velta 17 minūtes.

Uz saules nogurdināto dienvidnieku un seksuāli izlutināto Napoleona tautiešu fona krievu un amerikāņu sekss šķiet visnotaļ vētrains, ilgs un kaislīgs.

Tā vismaz apgalvo nacionālo seksa īpatnību pētniece Džudīte Makeja. Žurnāliste norāda, ka, pēc statistikas datiem, krievi un amerikāņi ar mīlestību nodarbojas 130 reizes gadā. Vācieši ar TO nodarbojas 100, bet itālieši un spāņi — 75 reizes gadā.

Tāpēc, godātie, aizmirstiet pasaciņas par itāliešu seksuālo virtuozitāti un pārtrauciet galu galā dēvēt amerikāņus par impotentām amēbām! Amerikāniete Džudīte Makeja, sieviete un savas valsts patriote, bija apbraukusi vai puspasaules, lai mums pierādītu pretējo!

* * *

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu