E-lietu sekretariātā notikuši semināri bez dalībniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vides ministrs Raimonds Vējonis, kas patlaban pilda arī e-lietu ministra pienākumus, ceturtdien telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka Īpašu uzdevumu ministra elektroniskās pārvaldes lietās sekretariātā notikuši vairāki semināri, kuru dalībnieki nav zināmi. Tas vieš bažas, ka bijuši arī citi gadījumi, kad nauda tērēta citām vajadzībām, nevis reāli semināriem.

Vējonis pavēstīja, ka pabeigta pārbaude tā sauktajā «zemeņu kūkas» lietā. Par konstatēto ministrs ceturtdien informēs valdību, taču raidījumā ministrs jau atzina, ka sekretariāta grāmatvedībā pārkāpumu nav.

Tomēr Vējonis atzina, ka E-lietu sekretariātā bijuši vairāki semināri, pēc kuriem nav reģistrēti to dalībnieki, kas rada bažas, ka bijuši arī citi gadījumi, kad nauda tērēta nelikumīgi. «Te jāveic plašāka pārbaude. Taču es ļoti ceru, ka šādi pārkāpumi nav bijuši,» pauda Vējonis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu