«Menuets» aicina uz pēdējiem koncertiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sākot 2008. gada vasaras sezonu, Latvijas vecākā koncertējošā grupa «Menuets» aicina uz grupas pēdējiem lielkoncertiem «Nāc uz manām trepēm spēlēties!».

Grupas «Menuets» 40. jubilejas gada 1. lielkoncerts notiks Dzintaru koncertzālē 4. jūnijā plkst. 19.00; 2. lielkoncerts — koncertestrādē «Pūt vējiņi» (Liepāja) 13. jūlijā plkst. 18.00; savukārt trešais (un pēdējais) lielkoncerts — Kongresu namā (Rīga) 4. novembrī plkst. 19.00.

Lielkoncertus grupa «Menuets» iecerējusi kā kopīgu tikšanos ar saviem klausītājiem, kad visa vakara garumā varēs kopīgi pieskandināt Latvijas āres, sajust emocijas, sajūtas, kuras ir krātas, sevī lolotas visus šos 40 gadus.

«Menuets» uz tikšanos ar klausītājiem līdzi ņems savas labākās dziesmas, kuras tā vien gaida, lai visi kopā tās izdziedātu («Dzeguzes balss», «Alvas zaldātiņi», «Jūlijnakts», «Četri balti krekli», «Viņi dejoja vienu vasaru» u. c.). No dziesmotās pūra lādes tiks izdziedātas arī pavisam agrīnās grupas dziesmas, kuru autori ir gan Adrians Kukuvass, gan Juris Sējāns un Juris Kulakovs. Kā arī būs pavisam jauns — tik tikko savu pirmatskaņojumu piedzīvojis singls «Femme Fatale».

Šie koncerti būs vienīgie un pēdējie šai grupai, kuros varēs baudīt tikai un vienīgi grupas «Menuets» sniegumu vismaz divu stundu garumā un, protams, — piedevas, piedevas, piedevas... Lai tikšanās ar klausītājiem būtu aktuāla un mūsdienīga, koncertus kuplinās «Menueta» draugi — Rīgas 6. vidusskolas bigbends, Nils Īle ar perkusiju grupu. Līdz ar to jau zināmām dziesmām būs jauni aranžējumi, bet starpbrīžos pie kafijas tases varēs baudīt pasaules mūziku bigbenda izpildījumā.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu