Bjorka uzstāsies ar pūtēju orķestri un jauniešu kori

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

16. jūlijā «Arēnā «Rīga»» koncertu sniegs viena no pasaules spilgtākajām, melodiskākajām un ievērojamākajām populārās mūzikas māksliniecēm — Bjorka (Björk Guðmundsdóttir).

Bjorka uz Rīgu sev līdzi vedīs un koncertā uz skatuves uzstāsies kopā ar 12 jauniešu pūtēju orķestri un kori, kuri ģērbti suģestējoši daudzkrāsainos talāros ar spožiem timpāniem rokās. Visi jaunieši ir meitenes no Īslandes.

Bjorkas pēdējā albuma koncertturneja «Volta» aizsākās pagājušā gadā, un patlaban tas ir uzskatāms par vienu no iespaidīgākajiem un emocijām bagātākajiem koncertu priekšnesumiem pasaulē.

Krāsas, kopējais skatuves iekārtojums, futūristiski greznā izrāde rada iespaidu, ka Bjorkai piemīt maģisks spēks.

Lielākie Anglijas laikraksti par Bjorkas koncertu raksta:

«The Daily Telegraph»: «Dzīvās uzstāšanās piedzīvojums ir fantastisks. Bjorka pārņem jau ar pirmo vālītes uzsisto takti un sūta klausītāja iztēli uz visām debess pusēm.»

«The Independent»: «Priekšnesums pat vairāk nekā izdzīvoja tā gaidīto skaistumu. Pēc tā ir sajūta, it kā esi apliecinājis sevī kādu retas baudas sajūtu.»

«The Times»: «Īslandiešu dziedātāja parāda sevi kā vienu no oriģinālākajām un ar lieliskām aktierspēles spējām apveltītākajām dziedātājām.»

http://www.bilesuserviss.lv

Īpaši jāpiemin, ka no katras pārdotās koncerta biļetes viens eiro tiek ziedots UNICEF labdarības akcijai bērniem.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu