Kāpēc Anna zem manis nebrēc?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mēs visi — gan sievietes, gan vīrieši — esam radīti no miesas un asinīm, visus mūs māc bailes, šaubas un kompleksi.

Atšķirība ir tā, ka sievietēm vēsturiski ir atļauts baiļoties, bet vīriešiem ne. Viņiem jābūt stipriem vienmēr un visur. Paskatīsimies, kas no tā ir iznācis un kā mēs, sievietes, ielejam eļļu ugunī!

Ja nu VIŅŠ nav TĀDS?

Katru reizi, demonstrējot partnerei savu «prieku un lepnumu», vīrietis neapzināti par to baidās dzirdēt kaut ko sliktu. Ja jūs savam vīram, vīrietim teiksiet: «Tas ir vienkārši burvīgs, tas ir kā radīts tieši man, citiem vārdiem — mans fasoniņš, mans izmēriņš», vīrietis «būs pie jūsu kājām», un jūs atbrīvosiet viņu no bailēm par viņa «prieku un lepnumu» neatbilstību nezin kādiem standartiem.

Ja nu VIŅŠ NESTĀVĒS?

Sievietēm nav tāda orgāna, tāpēc viņām grūti izprast tās briesmīgās izbailes, kas pārņem vienu veselīgu vīrieti, iedomājoties vien, ka viņa «instruments» pēkšņi varētu iziet no ierindas. Bet vīrietis, cilvēks, nav automātiskā veļas mašīna: ieslēdz podziņu un darbojas. Ir desmitiem iemeslu, kāpēc varētu negribēties.

Vīrietim jāiemācās skaidri un gaiši vispirms pateikt SEV, ka tās ir viņa tiesības — kādreiz negribēt un šā fakta priekšā jānostāda arī sava PARTNERE.

«Jā, man tagad negribas! Nu un tad? Gribēsies tad, kad es būšu tam gatavs!» Un, ja partnere pēc šiem vārdiem sapūtīsies, atvainojiet — pati muļķe. Ir jau arī citi paņēmieni, ne tikai tradicionālais, kā apmierināt seksuāli satraukušos partneri.

Vai VIŅŠ viņai sniegs vajadzīgo APMIERINĀJUMU?

Ir vīrietim orgasms vai nav — to noteikt ir ļoti vienkārši. Ar sievietēm viss ir sarežģītāk, tāpēc viņiem nekas cits neatliek kā uzdot muļķīgus jautājumus: «Vai tev bija labi?» Interesanti, kura sieviete teiks: «Nē, man riebās!»

Jekuru attiecību pamatlikums: «Izrunāties!» Jo labāk zināsiet, kas patīk jūsu partnerim, jo lielākas iespējas viņam sagādāt baudu.

Vīrieši, nabadziņi, saskatījušies filmas, kur meičas, izvīdamās kā mūžameža liānas, izdveš saldkaislas nopūtas vai brēc kā kaķenes pēc runča martā. Ja kaut kas notiek ne pēc scenārija, viņi mokās šaubās: «Interesanti, kāpēc Kima Beisindžere zem Brūsa Villija brēc, bet mana Anna zem manis ne?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu