Vīrietis baidās būt sliktāks

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vīriešus tiešām nav par ko apskaust. Bet viņiem ir jāsaprot patiesība, ka sievietes mīl ne jau tos mākslīgi radītos ideālus, kam nav baiļu, bet gan tos, kas savas bailes spēj uzveikt.

Nekad nesalīdziniet savu tagadējo ar bijušo! Un, nedod Dievs, salīdzināt savu tagadējo ar kaimiņu, kolēģi utt. Viņš apvainosies, apaugs ar kompleksiem un strīdos vēl bieži atminēsies tavu «mīļo» kaimiņu.

Vīrieši necieš salīdzinājumus — vienalga, kādā jomā: automašīnas vadīšanā, dzīvokļa pirkumā, darba jautājumos vai parastā iepirkšanās procesā. Jebkuru salīdzinājumu sev par sliktu viņi uztver galēji slimīgi. Būt sliktākam — tas viņiem ir neizturami.

Dažreiz sievietei uznāk tāds kā dvēseles vājums un gribas padalīties ar kādu savas pagātnes notikumos. Nekādā gadījumā nestāstiet, kāpēc šķīrāties ar iepriekšējo! Atrodiet neitrālu skaidrojumu, piemēram, «Nesaskanēja raksturi!». Bet, ja jūs izmuldēsieties, ka kādreiz kādam esam bijusi neuzticīga, esiet gatava, ka pat par sevi vispārliecinātākais vīrietis būs greizsirdīgs.

Daudzas sievietes greizsirdību uzskata par mīlestības izpausmi un cenšas pat to izraisīt, bet patiesībā tā ir nepārliecinātības par sevi izpausme. Un, ja greizsirdim rodas vēlme atdarīt ar to pašu, līdz attiecību sabrukumam ir viens solis.

Bailes būt vājam

Ja jūsu mīļais jau kuro dienu no darba ierodas sakaitināts, ja jau otro nedēļu gandrīz nesarunājas ar jums, ja nereaģē uz jūsu taujājumiem, nesteidzieties pakot savas mantas. Tas nepavisam nenozīmē, ka viņam ir mīļākā.

Iespējams, viņam ir nepatikšanas darbā, lielas nepatikšanas, bet viņam kauns jums atzīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu