Pērkot biļeti uz Bjorkas koncertu, CD par brīvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertu aģentūra «Positivus Music» sadarbībā ar degvielas uzpildes staciju tīklu «Statoil» rīko īpašu akciju, kurā 1000 Bjorkas koncerta biļešu pircēji saņems Bjorkas «Greatest Hits» CD par brīvu.

Akcija ir spēkā no pirmdienas, 19. maija, pērkot jebkuru biļeti jebkurā «Statoil» degvielas uzpildes stacijā. Jau ziņots, ka valdzinošās un apburošās Bjorkas koncerts notiks 16. jūlijā «Arēnā «Rīga»».

Bjorkas jaunākā albuma koncertturneja «Volta» sākās pagājušā gadā un patlaban uzskatāma par vienu no iespaidīgākajiem un emocijām bagātākajiem koncertu priekšnesumiem pasaulē. Krāsas, kopējais skatuves iekārtojums, futūristiski greznā izrāde rada iespaidu, ka Bjorkai piemīt maģisks spēks. Bjorkas koncertā uz skatuves uzstāsies 12 jauniešu pūtēju orķestris un koris. Vēl koncertā liels pārsteigums būs futūristiskā mūzikas instrumenta reactable izmantošana, kas ir elektronisks mūzikas instruments, kura darbības princips balstīts uz pieskārienjutīgu virsmu.

«Positivus Music» direktors Ģirts Majors stāsta: «Šī akcija, kurā koncerta biļešu pircēji saņem mākslinieka kompaktdisku par brīvu, piesaistīs papildu interesi par šo koncertu. Pirms neilga laika šādu iespēju bija grūti iedomāties, bet šodien, kad koncertdzīve ieņem arvien būtiskāku lomu mākslinieka karjerā, tā kļūst par realitāti. Labāko dziesmu izlases albums kalpo par labu reklāmu koncertam un klausītājiem palīdzēs vēl vairāk ieinteresēties par gaidāmo koncertu. Ja šī akcija sevi attaisnos, «Positivus Music» sola organizēt līdzīgas arī nākotnē.»

«Greatest Hits CD» izlasē apkopota lielākā daļa Bjorkas populārāko dziesmu: «Big Time Sensuality», «Venus As a Boy», «Hunter» un daudzas citas.

Tirdzniecībā ir arī ««Positivus» biļete», kas maksā 50 latu un dod iespēju apmeklēt gan Bjorkas koncertu 16. jūlijā, gan «Positivus AB» festivālu — 18. un 19. jūlijā. Uz ««Positivus» biļeti» šī akcija neattiecas.

Atgādinām, ka viens eiro no katras pārdotās koncerta biļetes tiek ziedots UNICEF labdarības akcijai bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu