Fogele pēc medusmēneša nokļūst slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mis.lv

Lai arī pēc atgriešanās no medusmēneša Ēģiptē aģentūras «Mis Latvija» direktores Intas Fogeles (51) jaunais vīrs Jānis Plēpis (21) presē klāstīja, cik laimīgs ir kopā ar sievu, nu Inta atzinusies, ka viņas ģimenes dzīve nebūt nav laimīga, šonedēļ raksta «Privātā Dzīve».

Kā raksta žurnāls, medusmēneša trešajā dienā Inta sapratusi, ka viņas jaunais vīrs ir uzdzīvotājs, kauslis un alkoholiķis, turklāt viņam patīkot apreibināties arī ar citām vielām. Atgriežoties Rīgā, būdams reibumā, viņš stipri iesitis savai sievai, turklāt apzadzis viņu.

«Sēdēju pie datora, un viņš no aizmugures iebelza ar dūri pa pakausi. Es zaudēju samaņu... Kad attapos, redzēju, kā viņš no manas somas paņem naudu un manu kredītkarti,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Inta, kas patlaban no gūtās traumas ārstējas slimnīcā.

Pats Jānis Plēpis jau vairākas dienas ir pazudis, un Intai neesot precīzas informācijas par viņa atrašanās vietu. Lai arī bija plānots, ka Plēpis dosies uz Ameriku, Intai Fogelei esot informācija, ka līdz pagājušajai piektdienai viņš vēl esot bijis Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu