Ķīnā aizliegs Šāronas Stounas filmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Ķīnieši ienīst Šāronu Stounu pēc tam, kad aktrise Kannu kinofestivālā rīkotajā preses konferencē paziņoja, ka 12. maija zemestrīce Ķīnā notikusi kā sods Ķīnas valdībai par slikto attieksmi pret Tibetu.

«Es domāju — varbūt tā ir slikta karma? Kad tu slikti rīkojies, ar tevi notiek sliktas lietas. Man nepatīk, kā ķīnieši izturas pret tibetiešiem un Dalailamu, kurš ir mans draugs,» teikusi Stouna.

Tagad ķīniešu režisors un producents Ng Si Jueņs, kas dibinājis vienu no lielākajām kinoteātru ķēdēm Ķīnā — «UME Cineplex» — un kas ir Honkongas Kinorežisoru federācijas priekšsēdētājs, paziņojis, ka savos kinoteātros vairs neizrādīs filmas ar Šāronas Stounas piedalīšanos.

Viņš Stounas komentāru nodēvējis par «nekorektu» un piebildis, ka aktieriem nevajadzētu vadīties pēc personīgām emocijām, spriežot par katastrofu, kuras dēļ gājuši bojā tūkstošiem cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu