Kāpēc sievietes ņem dāvanas no vīriešiem?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Sievietes, kuras pieņem no vīriešiem dāvanas, ne vienmēr var uzskatīt par pērkamām vai aprēķinātājām.

1. «Esmu ar mieru būt tavs īpašums»

Sieviete apzināti atdod sevi labvēļa — sponsora — rokās, un ne tikai seksā. Viņa vēlas, lai viņš uzņemas atbildību par viņas dzīvi un labklājību. Viņai vitāli nepieciešams stiprs aizstāvis un labvēlis; viņa ir gatava to uzklausīt un «ņemt no tā rokām» visu, ko viņš piedāvās.

2. «Es viņam dodu, un viņš lai man arī dod!»

Tāds ir faktiskās mīļākās, kura negūst apmierinājumu no mīlas attiecībām, uzskats. Loģika vienkārša: es strādāju un sagādāju tev labpatiku — maksā par to!

3. «Esmu viņa mīļumiņš»

Sievietes uzskats, kura, lai piesaistītu vīrieti sev, izspiež no viņa dārgas dāvanas. Tāda sieviete domā apmēram tā: «Manam bagātajam draudziņam dārgās dāvanas tāds nieks vien ir, lai jau patērējas sava mīļumiņa dēļ! Viņš tik daudz manis dēļ tērējies — vai tiešām pēc tā visa pametīs?»

4. «Visas meitenes nomirs no skaudības!»

Tās ir demonstratīvās dāmas, kuras pārāk neiedziļinās, ko no viņām vēlas dāsnais kavalieris. Viņas dāvanas ņem tādēļ, lai citas meitenes viņas apskaustu. Kāpēc viņas tiek apdāvinātas, tas viņas nepavisam neinteresē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu