«Linkin Park» koncertā būs divlīmeņu drošības barjeras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamtrešdien, 11. jūnijā, «Arēnā «Rīga»» uzstāsies divu «Grammy» balvu īpašniece, Amerikas alternatīvā roka megagrupa «Linkin Park». Drošības apsvērumu dēļ stāvlaukumu norobežos divlīmeņu barjeras — skatuves priekšā un stāvlaukumā. Pie katras no barjeru rindām atradīsies 15 apsargi. Skatuvei tuvākajā zonā varēs iekļūt tie 1000 fani, kas uz koncertu ieradīsies pirmie.

Koncerta organizatori skaidro, ka šādus drošības noteikumus izvirzījuši grupas pārstāvji. «Grupas fani visā pasaulē koncertu laikā ir ļoti aktīvi un nereti veido tā saucamo «virpuli». Papildu barjeras stāvlaukumā pasargās skatuvei vistuvāk esošos no aizmugurē esošā pūļa spiediena. Tie, kas pagājušajā gadā apmeklēja vērienīgo Eiropas rokfestivālu «Rock Am Ring», kur «Linkin Park» bija galvenie mākslinieki, ļoti labi redzēja, kāpēc vajadzīgi šādi papildu drošības elementi,» komentē koncertaģentūras «FBI» direktore Inga Kadeka.

Grupa Rīgā izmantos jaudīgu un modernu aparatūru. «Linkin Park», komentējot gaidāmos Eiropas turnejas koncertus, saka: «Mūsu fani šajā kontinenta pusē ir patiešām nepārspējami. Mēs jūtam, ka šeit cilvēki dodas nevis tikai uz koncertu, bet uz veselu notikumu. Un mēs negribam viņus pievilt! Tāpēc uzstājoties atdodam sevi par visiem 100%. Katrā koncertā!»

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu