«Linkin Park» Rīgā iesildīs grupa «The Blackout»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slavenākās Amerikas alternatīvā roka grupas «Linkin Park» koncertu, kas jau pēc nedēļas, 11. jūnijā, norisināsies «Arēnā «Rīga»», iesildīs viena no Lielbritānijas spilgtākajām jaunajām grupām — «The Blackout».

2003. gadā Dienvidvelsā dibinātā grupa sevi pieteica, uzstājoties nelielos festivālos, taču ātri izpelnoties pozitīvas nozares profesionāļu atsauksmes. Jau drīz grupa parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju «Fierce Panda Records» un izdeva minialbumu «The Blackout! The Blackout! The Blackout!». Grupas debijas albums «We Are The Dynamite» tika izdots 2007. gadā un kļuva par ierakstu kompānijas «Fierce Panda Records» visātrāk pārdoto albumu.

Prestižais Lielbritānijas rokmūzikas žurnāls «Kerrang!» 2006. gadā grupu nominēja kā «Labāko britu jaunpienācēju». Jau 2007. gadā šis pats žurnāls grupu nosauca par vienu no planētas karstākajām jaunajām grupām. Šā gada maijā «The Blackout» jau otro reizi savā karjerā piedalījās lielākajā iekštelpās notiekošajā festivālā Lielbritānijā — «Give It A Name», kas pulcēja arī tādus māksliniekus kā «Paramore», «30 Seconds To Mars», «The Audition» un citas rokgrupas.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu