Vai esat mēģinājuši seksu automobilī?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vija Vāvere

Pastāv pamatotas aizdomas, ka masveida seksam automašīnā jau ir apmēram simt gadu. Precīzi to noteikt nav iespējams, jo nav zināms, kad tika nodota ekspluatācijā pirmā segtā automašīna.

Tagad, kad auto kļuvis par komfortablu pārvietošanās līdzekli, viss ir mainījies. Pat drūmajos padomju laikos bezdzīvokļa ļautiņi mīlas rotaļām izmantoja sagrabējušos moskvičus un žigulīšus. Un tapa par to sodīti — vai atcerieties Rjazanova «Aizmirsto melodiju fleitai»?

Tagad Latvijā par to nesoda. Tāpēc droši — uz priekšu, un, iespējams, jau pavisam drīz kāds autoseksa profesionālis izdos rokasgrāmatu iesācējiem šajā jomā. Atliek vien novēlēt, lai «Kamasutra» nobālē salīdzinājumā ar to.

Tehniskais progress ievieš korekcijas arī tik specifiskā jomā kā dzimumdzīve. Izrādās, ka vispārējā automibilizācija globālā mērogā atstājusi iespaidu uz nevainības zaudēšanu, precīzāk, uz nevainības zaudēšanas vietu. Ja agrāk šis process noritēja pārsvarā laulības gultā, bet nostūros ar vienkāršotu izpratni par tikumību — siena gubenī, tad tagad tas bieži notiek uz automobiļa aizmugurējā sēdekļa.

Tā, piemēram, katra trešā nevainība tiek zaudēta automobilī Francijā, savukārt ASV — pat katra otrā! Par Latviju ziņu nav, bet statistiķi apgalvo, ka uz katriem pieciem mūsu valsts iedzīvotājiem reģistrēts viens automobilis. Ņemot to vērā un saucot palīgā fantāziju, var aprēķināt nevainības zaudējumu procentu arī Latvijā automobiļos.

Runa nav tikai par nevainības zaudēšanu! Kur lai liekas pārīši, kurus kā pūķi uzrauga tēti un mammas, mūžam modrās kaimiņienes un vecmāmiņas? Pat laulātie pāri!

Nu padomājiet paši — istabā «sīkais», aiz sienas sievasmāte ar sievastēvu. Atliek tikai kā anekdotē — lēnām, klusiņām un tā skumīgi…

Vai arī kāpt auto un, meklējot fizisko un garīgo piepildījumu (iztukšojumu), doties, kurp deguns rāda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu