Neaizmirsti vīru uz dīvāna!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Mūsdienu psihoterapeiti ir secinājuši, ka mūsdienu sievietes pārāk daudz strādā, tādēļ viņām ir depresija, ko vislabāk ārstēt, nodarbojoties ar seksu.

No tā izriet viena diena mūsdienu sievietes dzīvē:

No rīta piecēlos, ātri, ātri nomazgājos. Izslaucu govis, izdzinu ganos. Ātri uz mājām, pamodināju, pabaroju un aizvedu uz skolu bērnus.

Ātri uz mājām, noasināju izkapti, sapļāvu trušiem zāli, pabaroju, pārģērbos, nesos uz ofisu. Atlaidu pāris idiotus, nodevu atskaites Valsts ieņēmumu dienestam, pārbaudīju ieejošos, izejošos maksājumus, noslēdzu pāris līgumus.

Aizdzinu automašīnu uz tehnisko apskati, samaksāju rēķinus par mitekli. Izņēmu bērnus no skolas, atvedu mājās, pabaroju, atstāju, lai izpilda mājas darbus. Aiznesos līdz skaistumkopšanas salonam.

Tempā uz mājām. Izslaucu govis, atdzinu mājās, sapļāvu trušiem zāli, pabaroju. Uztaisīju vakariņas, pabaroju bērnus, pārbaudīju mājas darbus. Nomazgāju bērnus, izlasīju pasaku, noliku gulēt. Nomazgāju traukus, piekārtoju māju. Izgludināju bērniem drēbes nākamajai skolas dienai.

Iegāju dušā, pagrābu no galda apgrauztu sviestmaizi, paēdu, iegāju internetā, uzrakstīju pāris meilus. Ar mierīgu sirdi un domu par ražīgi pavadītu dienu devos uz gultu un laidos miegā.

Te pēkšņi šausmās pielēcu kājās — sasodīts, vīrs taču visu dienu uz dīvāna nedrāzts guļ!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu