Annai Lieckalniņai jauns draugs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

TV zvaigzne Anna Lieckalniņa jau aptuveni divus mēnešus tiekas ar uzņēmēju Jāni Grūbi, šonedēļ raksta «Kas Jauns» un «Privātā Dzīve».

Līdz šim Annai ir bijušas nopietnas attiecības ar basketbolistu Aigaru Vītolu un LNT izpilddirektoru Guntaru Traubergu. Vītols ir arī Annas sešus gadus vecās meitas Annijas tēvs.

Pēc Lieckalniņas un Trauberga šķiršanās šā gada sākumā dzeltenajā presē izskanēja minējumi par Annas siltajām attiecībām ar grupas «SuperHuman» solistu Kristianu Kornu.

Lieckalniņas jaunā drauga Jāņa Grūbes vārds pēdējā laikā vairāk izskanējis saistībā ar Dobeles gāzes krātuvju projektu, ko attīsta uzņēmums SIA «Zemgales attīstības fonds». Jānis ir šā uzņēmuma līdzīpašnieks un valdes loceklis, raksta «Privātā Dzīve». Atbilstoši «Lursoft» datiem Grūbe ir vēl sešu uzņēmumu līdzīpašnieks.

Anna Lieckalniņa plašāku atpazīstamību Latvijā ieguvusi kā LNT un LMK raidījumu vadītāja. Žurnāla «FHM» aptaujā viņa šogad atzīta par seksīgāko sieviešu topa uzvarētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu