Piedalies «Superpārvērtībās»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Salons «Glorija»

Portāls «Apollo» sadarbībā ar skaistumkopšanas salonu «Gloria» jums piedāvā iespēju piedalīties «Superpārvērtībās».

«Superpārvērtības» nozīmē kardinālas pārmaiņas jūsu izskatā, ko veic salona «Gloria» frizieri, stilisti, nagu kopšanas, ķermeņa kopšanas un skropstu pieaudzēšanas speciālisti.
Lai piedalītos pārvērtībās, jums vispirms jābūt gataviem kardinālām pārmaiņām, ko jums ieteiks, piemeklēs un veiks salona «Gloria» skaistumkopšanas speciālisti.

No konkursa dalībniekiem mēneša garumā katru nedēļu izvēlēsies vienu cilvēku pārvērtībām. Konkursam var pieteikties abu dzimumu pārstāvji, kas šo konkursu padara īpaši aizraujošu!

izglitiba@apollo.lv

* Ja esat atsūtījuši bildi, tas nozīmē, ka ar to piekrītat foto publicēšanai portālā.

* Portāla lasītājiem būs iespēja balsot par savu favorītu — tas dalībnieks, kura foto trešdien, 18. jūnijā, plkst. 9.00 būs saņēmis vislielāko balsojumu, piedalīsies nākamās nedēļas «Superpārvērtībās».

* Pārējie konkursa dalībnieki turpinās piedalīties balsojumā par nākamās nedēļas pārvērtību kandidatūru.

 * «Superpārvērtību» norises laikā portāls «Apollo» iepazīstinās ar personu, kurai veic pārvērtības, varēsiet lasīt par šīs personas emocijām un izjūtām pārvērtību gaitā. Būs arī iespēja fotogrāfijās redzēt pārvērtību gaitu un, protams, rezultātu.

Konkursa dalībniekiem jāņem vērā, ka pārvērtības notiek Rīgā, iespējams, tām nepietiks ar vienu dienu. Pārvērtības notiek tikai darbdienās.

www.skropstas.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu