Iedzēruši briti Vecrīgā piekauj policistu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Piektdienas vakarā iedzēruši britu tūristi Vecrīgā piekāvuši pašvaldības policistu, kurš kautiņā guvis smadzeņu satricinājumu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) preses sekretāre Inese Tīmane, piektdienas vakarā Vecrīgā, Līvu laukumā, kāds RPP darbinieks guvis galvas traumas, pēc tam kad mēģināja iejaukties iedzērušu Lielbritānijas pilsoņu konfliktā ar kāda kluba apmeklētājiem. Policistam mediķi konstatējuši galvas smadzeņu satricinājumu.

Piektdien ap plkst. 21 kāda kluba apmeklētāji vērsušies pie pašvaldības policista, kurš dežurē Līvu laukumā izvietotajā informatīvajā busiņā, lūdzot iejaukties konfliktā, kas kluba telpās bija izcēlies starp iedzērušiem britiem un pārējiem kluba apmeklētājiem. Sadzērušies ārzemnieki klubā uzmākušies kluba apmeklētājiem.

Kad pašvaldības policists piegājis pie kluba un mēģinājis noskaidrot situāciju, ārzemnieki viņam uzbrukuši, nogāzuši zemē un sākuši spārdīt ar kājām. Kautiņš risinājies jau uz ielas, tāpēc to pamanījuši pašvaldības policisti video novēršanas kamerās un nekavējoties uz notikuma vietu nosūtīja RPP patruļas.

Notikuma vietā tika aizturēts un saslēgts roku dzelžos tikai viens Lielbritānijas pilsonis, jo pārējiem izdevās aizbēgt. Pēc Tīmanes teiktā, policijas patruļas apskatīja tuvāko apkārtni, taču pārējos kautiņa dalībniekus neatrada.

Iereibušais brits kopā ar dažiem notikušā lieciniekiem tika nogādāts policijas iecirknī.

Kā ziņots, britu vīriešu kārtas tūristi, kuri uz Rīgu dodas svinēt savas vecpuišu balles un kuriem iedzīvotāju vidū ir dzērāju un sekstūristu slava, jau ilgstoši rīdziniekiem sagādā galvassāpes. Piemēram, pēdējos gados vairāki no viņiem aizturēti par urinēšanu pie Brīvības pieminekļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu