«Cosmos» koncertēs Kanādā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vokālā grupa «Cosmos» šonedēļ ar solokoncertu uzstāsies Otavas Starptautiskā Džeza festivāla pamatprogrammā līdzās tādiem mūzikas grandiem kā Chick Corea, Herbie Hancock un Wynton Marsalis.

Otavas Džeza festivāls ir Kanādas galvaspilsētas muzikālā tradīcija jau 28. gadu, un šogad tā rīkotāji savā pamatprogrammā ar solokoncertu aicinājuši piedalīties arī vokālo grupu «Cosmos». Festivāla muzikālais direktors Jacques Emond, viesojoties festivālā «Rīgas ritmi», augstu novērtēja «Cosmos» koncertu un uzreiz izteica piedāvājumu uzstāties viņa veidotajā festivālā.

Ar Latvijas Ārlietu ministrijas un Latvijas vēstniecības Kanādā atbalstu šis projekts realizējies, un «Cosmos» šogad pārstāvēs Latviju vienā no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem mūzikas festivāliem Kanādā.

Otavas Džeza festivāls ir slavens ar savu plašo programma, kas jau sen iet pāri pierastajām džeza robežām. «Cosmos» savā koncertā 21. jūnijā atskaņos gan dziesmas no jaunā albuma «Turbulence», gan arī mūziku no agrākiem albumiem un koncertiem.

Par godu «Cosmos» dalībai Otavas Džeza festivālā, Latvijas vēstniecība Kanādā rīkos pieņemšanu Kanādas žurnālistiem un politiķiem. Bet pirms došanās uz Otavu 19. jūnijā «Cosmos» dziedās festivālam sagatavoto programmu arī koncertā Toronto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu